2777
2789

من از اقای فرش خریدم منتها دستباف گرفتم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

من از شهر فرش خريدم از اين تركيه ايا سفيد آبيه اوايل ك لك ميشد با يه دستمال خيس راحت پاك ميشد الان رو فرشي انداختم راحتم

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نخریدم ولی داییم از شهر فرش خرید کرده میگفت قیمتهاش بالاست، اگه کیفیت کار میخواین نمایندگی های نگین مشهد برین نسبت ب کیفیت قیمت خوبه، من ۶ ساله فرشمو استفاده میکنم تکون نخورده

من نخریدم ولی داییم از شهر فرش خرید کرده میگفت قیمتهاش بالاست، اگه کیفیت کار میخواین نمایندگی های نگ ...

پس چرا انقد میگن قیمتش پایینه فاکتدربیارین پس بگیرین

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡

من ازشهر فرش گرفتم عالی بود 

قیمتاشم واقعا ارزونتر از اقای فرش و ... 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
من از شهر فرش خريدم از اين تركيه ايا سفيد آبيه اوايل ك لك ميشد با يه دستمال خيس راحت پاك ميشد الان ر ...

قیمتش چطور بود با کیفیتش

پس چرا انقد میگن قیمتش پایینه فاکتدربیارین پس بگیرین

ما خانوادگی ازش خرید کردیم و مناسب بوده 

شما فرش دلخواهتو انتخاب کن با قیمت و شونه و تراکم  بعد جاهای دیگه هم بپرس 

خودت متوجه میشی

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
قیمتش چطور بود با کیفیتش

پارسال ٢تا ٩ متري و ٢تا قاليچه شد ٦تومن خيلي نرمه ابريشمه شهرفرش ٢سال گارانتي داره ميتوني ببري عوض كني 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
پارسال ٢تا ٩ متري و ٢تا قاليچه شد ٦تومن خيلي نرمه ابريشمه شهرفرش ٢سال گارانتي داره ميتوني ببري عوض ك ...

چقد قیمتش خوب بوده

چقد قیمتش خوب بوده

اره ما بن هم داشتيم