خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
من از شهر فرش خريدم از اين تركيه ايا سفيد آبيه اوايل ك لك ميشد با يه دستمال خيس راحت پاك ميشد الان رو فرشي انداختم راحتم
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
من نخریدم ولی داییم از شهر فرش خرید کرده میگفت قیمتهاش بالاست، اگه کیفیت کار میخواین نمایندگی های نگین مشهد برین نسبت ب کیفیت قیمت خوبه، من ۶ ساله فرشمو استفاده میکنم تکون نخورده
پارسال ٢تا ٩ متري و ٢تا قاليچه شد ٦تومن خيلي نرمه ابريشمه شهرفرش ٢سال گارانتي داره ميتوني ببري عوض كني
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)