2777
2789
ثبت شرکت؟  واقعا؟ ما برای سرمایه گزاری کمپانی کن پدرمون در اومد.از طریق دوست بابام که سهام دا ...

جدا؟

یعنی انقد سخته ثبت شرکت تو اتریش؟

با این موسسه ها که صحبت کردم گفتن بهترین راهه برام که سرمایه گذاری کنیم اونجا 🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا؟ یعنی انقد سخته ثبت شرکت تو اتریش؟ با این موسسه ها که صحبت کردم گفتن بهترین راهه برام که سرمای ...

نه عزیزم قبت شرکت اولش اسونه ولی انقدر دنگ و فنگ داره که اصلا نمی ارزه

شرکت قرار نیست سوری باشه باید کار کنه تراز مالی بدی به این سادگیا نیست

منم در حد A2 بودم الان یادم رفته همون A1 به زور یادمه. راستش ناامید شدم من

اگه انگيزه داشته باشيد زبانتون خيلي زود تموم ميشه شايد هم به يكسال نرسه به خدا خيلي از اين هايي هم كه كلاس ميان و ميرن امتحان ميدن و قبول ميشن رو خود استادا ميگن خيلي چيز هارو بلد نيستن فقط يكم دقت ميكنن و اعتماد به نفس دارن🤔

متفاوت بودن به معناي ديوونه بودن نيست😔
چقد طول میکشه b1 بگیریم؟ میشه المانی رو تو خونه خود آدم بخونه یا خیلی سخته؟🤔

بستگی به استعداد و پشتکار شخص داره و اینکه چقد وقت و هزینه میتونه بذاره. یه سالی حداقل طول میکشه به نظرم. نمیشه تو خونه خوند. مثل انگلیسی راحت نیست

جدا؟ یعنی انقد سخته ثبت شرکت تو اتریش؟ با این موسسه ها که صحبت کردم گفتن بهترین راهه برام که سرمای ...

اره سرمایه گزاری راحت ترین و بهترین راهه.ینی ما که دیگه هیچ راهی برامون نمونده بود این راهو انتخاب کردیم که صددرصد تضمیمنی بتونیم .نزدیک 2.5-3میلیاردم فکر کنم به نرخ کرون 5سال پیش هزینه کردیم ولی شرکت بابام با  یه کمپانی دیگه قرار داد بست 

به موسسه مهرم فکر کن..

حتما عزیزم ولی ببشتر مدنظرم ویزای کاره با شغل شوهرم.خودم میخواستم دانشجویی اقدام کنم اما با بچه تو این سن خیلی مشگله .ماهم سنمون طوری نیست که بریم تازه دنبال کار باشیم.بهتره اگر راهی هست با کار از پیش تعیین شده باشه

نه من جودی اورجینالم اونا فیک منن😂😂😂😂

جودی حال درس خواندن داشته باشی کانادا ثبت نام در کالجش زود به نتیجه میرسه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )