2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه پذيرش نروژ ميگن خيلي سخته

نه اتفاقا نروژ از بقیه راحت تره.به خصوصی  برای ویزای تحصیلی .فقط مشکلش اینه که کشور گرونیه و هزینه زندگی دانشجویی حدود 6هزار کرون میشه

ما هم شینگن تجاری گرفتیم به خاطر همینم خیلی راحت تر حتی تر از ویزاهای کار میتونیم بریم اونجا

از کجا تحقیق کنیم؟ شما آلمانی بلدین؟

من الان A2 الماني رو ميخونم ( كلاسام فشردس ) و اوايل پاييز مدرك B1 كه حداقل هست رو ميگيرم و بعد كم كم ادامه ميدم

در مورد تحقيق كه هم داخل سايت سفارت توضيح داده هم از اينترنت  و فيلم هايي كه تو يوتيوب بود كمك گرفتم( البته خيلي زمان برد تا اون چيزايي كه بايد رو از بين اين همه مطلب پيدا كنم)

متفاوت بودن به معناي ديوونه بودن نيست😔
سلام جودی جان منم از چند نفر شنیدم که الکی علافشون کرده و آخر سر هم هیچکاری نکرده تا حدی هم تیغ زده

سلام عزیزم

پس بهتر من وقتمو کنسل کردم ۴۰ دلار حروم میشد😁

چه دفتر دستکی هم دارن ملتو گول میزنن

من از الان افتادم تو فکرش که با تو برم🤭🤭

سلام. شما فرزند بیمار دارید؟

من حرم حضرت معصوم دیروز و پریروز اگر خداوند بپذیره دعات کردم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من الان A2 الماني رو ميخونم ( كلاسام فشردس ) و اوايل پاييز مدرك B1 كه حداقل هست رو ميگيرم و بعد ...

منم در حد A2 بودم الان یادم رفته همون A1 به زور یادمه. راستش ناامید شدم من

سلام. شما فرزند بیمار دارید؟ من حرم حضرت معصوم دیروز و پریروز اگر خداوند بپذیره دعات کردم

سلام عزیزم 

آره من یه بچه مشکل دار دارم 

ممنون گلم لطف کردی زیارتت قبول باشه 🙏🙏🌹🌹

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**