2777
2789
عنوان

مدرک ICDL

440 بازدید | 22 پست

سلام, مدرک ICDL رو از کجا گرفتین؟ هزینه اش چقدر شد؟ بدرد استخدامی تو جاهای خصوصی هم میخوره؟ یا فقط دولتی؟

وقتی میبینم و میشنوم با کیا می پری, میفهم دوران با من بودنت اوج پروازت بوده😁

باکلاساش۳۰۰شد

از ی اموزشگاه گرفتم ک مدرکش موردتایید فنی و حرفه ای و ارگانها بود

من برا جای دولتی میخواستم درجریان خصوصیا نیستم

ضمناسال۹۵گرفتم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باکلاساش۳۰۰شد از ی اموزشگاه گرفتم ک مدرکش موردتایید فنی و حرفه ای و ارگانها بود من برا جای دولتی م ...

مرسی گلم

هروقت برااستخدامی نیاز شد بگیر...من کلی پول دادم بدردمم نخورد در واقع استخدام نیاز به پارتی داره و ا ...

😩😩😩

باکلاساش۳۰۰شد از ی اموزشگاه گرفتم ک مدرکش موردتایید فنی و حرفه ای و ارگانها بود من برا جای دولتی م ...

امتحانش رو آموزشگاه میگرفت یا فنی و حرفه ای؟

مو رفتم فنی و حرفه ای آدرس محل بگذاری کلاس‌هارو پرسیدم  پارسال شد 400 الان فک کنم 600 یا 700 ش ...

عه وا چه خبره, اونم تو اوضاع و بیکاری

من یه‌تومن دادم آموزشگاه به جام‌امتحان دادن فقط مدرک گرفتم  اما هیچی بلد نیستم

یک میلیون؟؟😯😯😯😯😯😯

امتحانش رو آموزشگاه میگرفت یا فنی و حرفه ای؟

اموزشگاه بصورت انلاین

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷