2777
2789
بعد از اینکه برگشتم فقط گفتم  دیگه نمیاییم خونه بابات ی مقدار زندگی م اروم شده بود و راضی بودم ...

چی شد .اشتباه تایپی داره نفهمیدم

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی با اعتماد بنفس بالا بگو بله شکایت کردم ، خوب کردی، مردم از این جور آدما که کامل از حق خودشون دفاع میکنن خیلی میترسن ، خوب کردی، تا اونا باشن غلط زیادی نکنن که دست روی زن مظلوم بلند کنن مگه شهر هرته که بخاطر یه لقما نون به حرف اونا باشی و کتک بخوری ، اصلانم نترس 

چ کار کنم اخخه بچه م مثل دیونه ها شده بود

اونا باید از شما بترسن بنده خدا نه شما از اونا 

بذار برن پاسخگو باشن 

بار بعدی خدای نکرده اگر پیش اومد  پزشک قانونی هم برو 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اوناباید بترسن.بگوپدرم گفت شکایت کنم بگو شکایت کردم که دفه دیگه دست روکسی بلندنکنید.بگو میرم شکایتمو ...

ترک تعقیب زدم‌فردا بفهمه شوهرم‌باز دعواها شروع می شه

چ کار کنم اخخه بچه م مثل دیونه ها شده بود

برو جایی ک شکایت کردی بگو میخوای شکاییتو پس بگیری ....البته اگ میخوای زندگی کنی اگ میخوای جدا بشی ک هیچی ...‌این جور معلومه شوهرت با خونواده شه پس اگ شکایتتو ادامه بدی یعنی شوهره هم پشت اوناست 

جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است 
اونا باید از شما بترسن بنده خدا نه شما از اونا  بذار برن پاسخگو باشن  بار بعدی خدای نکرد ...

الام نامه پزشک قانونی دارم‌ولی نمی دونستن ک ب روی پدر شوهرم و مادر شوهرم‌شکایت کردم فردا بفهمن ...‌‌‌

هیچی با اعتماد بنفس بالا بگو بله شکایت کردم ، خوب کردی، مردم از این جور آدما که کامل از حق خودشون دف ...

دوستمون درست میگه .بگو بله در اون زمان شکایت کردم کتکم زدید بچمو بردید عیدو به دلم خون کردید .دادگاه اصلیتون هم باشه اون دنیا

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی