2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو بردن خونه بابام فرداش امد دنبالم ک باید ب حرف خانوادم باشی داداشم گفت برگرد سر خونه رندگی ت من م با سر افکندگی برگشتم حالم واقعا بد بود می رفت می موند خونه باباس تا ۱۲ شب نزدیک عید بود بهم فحش می داد و ی تیکه وسایل نگرفت من خودم حس می کردم ک خودش می ره خرید و می زاره خونه باباش

بعد خانوادش گفتن ما می ریم مسافرت به منم گفتن ک حق نداری طرف خونه ما افتابی بشی پسرم ک ۶ سالشه رو با هزار بدبختی ازم جدا کرد نگم ک بهم چی گذشت چ گریه هایی کردم تا راضی شدم شب چهارشنبه سوری منو برد خونه بابام رفتن خونه باباش فرداش رفتن مسافرت منم کم نیاوردم و رفتم از ۳ تاشون شکایت کردم

۸ عید از مسافرت برگشتن داداشم گفت فقط مهریه رو بزار بمونه اون یکی از شگابت ا رو بزن ترک تعفیب منم این کارو کردم  بعد از اینکه از سفر برگشتن و دیدن من شکایت کردم امدن ب غلط کردن بعد رفتن امدن پسرم تا ۱۳ ندیدم خیلی روزای بدی بود برگشتم سر خونه زندگی م

بعد از اینکه برگشتم فقط گفتم  دیگه نمیاییم خونه بابات ی مقدار زندگی م اروم شده بود و راضی بودم تا جایی ک امروز از ثنا اس رفته ب پدر شوهرم‌الان من چ کار کنم الان نمی دونن ک‌من شکایت کردم

اخه چرا هی برگشتی!!!!!!چندبار امتحانشون میکنی اخه خواهر من؟دوباره دو روز دیگه همین بساطه 

شکایتتو پیگیری کن یکبارم که شده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست