2777
2789

من iui شدم و با دومین بار باردار شدم...عزیزم توکل کن به خدا انشالله نتیجه میگیری...سعی کن اصلااااا به خودت استرس راه ندی...همش به خودت انرژی مثبت بده...منو شوهرم بالای تختمون یه بند رخت وصل کردیم روش لباس نوزاد با گیره وصل کردیم بعد iui همش به این لباسا نگاه میکردم و کلییی انرژی میگرفتم و میگفتم حتمااا باور دارم این ماه نتیجه میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا ماهایی که مشکل داریم باید خوشحال باشیم که الان برای باردار شدن خیلی علم پبشرفت کرده...

عزیزم نمیدونم چرا طبیعی نمیشه من یه بارباردارشدم وسقط شد الان دوسال گذشته وخداروشکرمشکلی نداریم ولی نمیدونم چرا نمیشه برای اینکه طولانی شده میخوام انجام بدم

عزیزم نمیدونم چرا طبیعی نمیشه من یه بارباردارشدم وسقط شد الان دوسال گذشته وخداروشکرمشکلی نداریم ولی ...

منم مثل شما دو سال پیش طبیعی باردار شدم ولی سقط شد... واسه ما مشکل از همسرم بود...

ولی شمام حتما با iui نتیجه میگیری

منم مثل شما دو سال پیش طبیعی باردار شدم ولی سقط شد... واسه ما مشکل از همسرم بود... ولی شمام حتما با ...

انشااله 

مرسی عزیزم

فقط ببخشید برای با اول دکترنگفت دلیلش چی بوده که نشده

آخه من همسرم به زورراضی شده میترسم نشه برای باردوم نیاد

مگه اسپرم سالم رو به رحم انتقال نمیدن؟؟

هزینه شماچقدر شد؟

خب عزیزم iui مثل اقدام طبیعیه...ولی خب خیلی دقیق تر و شسته رفته تر پیش میره...

نه من اصلا سوالی نکردم که چرا نشد‌چون شوهرم اسپرمهاش ضعیف بود...

انشالله همون بار اول نتیجه میگیری اصلاااا استرس نداشته باش

ولی با شوهرت صحبت کن که اینقدر سخت نگیره

من بیمارستان محب یاس رفتم اونجا تشکیل پرونده دادم...و چون دولتیه سالی دوبار به کسایی که زیر ۴۰ سالن و بجه اولشونه تخفیف میدن و شامل طرح میشن واون روز iui به صندوق فقط ۵۰ هزار تومن میدی...که کلا از صفر تا صدش تا برام نزدیکای ۳۰۰ شد...به نظرم الکی جاهای خصوصی نرو ...همون کارو با همون کیفیت حاهای دولتی هم انجام میده

منم مثل شما دو سال پیش طبیعی باردار شدم ولی سقط شد... واسه ما مشکل از همسرم بود... ولی شمام حتما با ...

عزیزم منم ای یو ای کردم ۸روزه میشه اون باری ک ای یو ای کردی و مثبت شد علائمتو بگی 

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍
انشااله زودتر شرایطش جورشه و باردار شید عزیزم دکترنگفت چرانشده؟؟ چه دلیلی داره که نمیشه 

قربونت شوهرم واریکوسل داش خودمم تخمدانام پلی کیستیک شانس بارداری باای یوای میگن بیست درصد