2777
2789
عنوان

شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 38 پست
بچه ها از اولش همین بود اما فکر میکردم اگه منو بشناسه کم کم خوب میشه اما نشد

مال من بدبخت ازاول گول دروغاشو خوردم توجه پشت توجه هعی خودشم رفت حیوون بودا ازون حیوونای دروغگو 😏

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها از اولش همین بود اما فکر میکردم اگه منو بشناسه کم کم خوب میشه اما نشد

ولش کن فراموشش کن.لیاقت تو رو نداشت.ازش گدایی نگن اگ بخوادت میاد سمتت

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

از واتس اپ باز شدم اما پیام ندادم

خورد شدم

بچه هااا بعضی وقتا واسه یه چیزی انقدرررر میجنگیو بهش نمیرسی خسته میشی

بعد وقتی بیارن دو دستی هم تقدیمت کنن حس برداشتنشو نداری چون خسته ای

میفهمین چی میگم 

حالمو میفهمین؟؟؟

منم فوق لیسانسم شاغلم  چهرمم خوبه  خیانت نمیکنم متعهدم چرا اینارو نمیفهمید اما واقعاا ...

حتما معلوم شناختت ک اهل پادادن...نیستی ازت ناامید شه و گذاشتت کنارو رفته سراغ طعمه بعدی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
از واتس اپ باز شدم اما پیام ندادم خورد شدم بچه هااا بعضی وقتا واسه یه چیزی انقدرررر میجنگیو بهش نم ...

من آره

ببخشید ازهمگی اینو میگم ولی وقتی ازاول نمیخوان گ و ه میخورن با مادروپدرکثافتشون که بااحساسات مابازی میکنن میتونن بگن حسی بهمون ندارن ....زاده ها 😑

ببخشید ازهمگی اینو میگم ولی وقتی ازاول نمیخوان گ و ه میخورن با مادروپدرکثافتشون که بااحساسات مابازی ...

باور میکنی تنها حرف محبت امیزش این بود

چه قدررررر خوشگلییی توو

چهرتو خیلی دوس دارم

همینگاهییی انقدررر پیام میدادم تا دلش میسوخت یه کلمه مینوشت نمیدونستم  چ کنم

من زمانی که باشوهرم مثلا چنما قهر بودم و خونه بابام بودم همیشه بهش پسام میادم خودشو لوس میکزد اعتنا نمیزاشت ج نمیداد خیالش راحت بود که همش خودم بهش پیام میدم. تا این تو واتو تلگرا بلاکش میکردموتا چند روز ن پیام میدادم ن...خودش میفتاد به التماسو پیام دادن صد بار زنگیدن...اما دیگ من جوابشو نمیدادم

باور میکنی تنها حرف محبت امیزش این بود چه قدررررر خوشگلییی توو چهرتو خیلی دوس دارم همینگاهییی انق ...

منم مثل تو ولی مگه چاره ای داریم اون بهت حسی نداشته یه پیام بده الکی بگو خواستکاروازدواج تو راهه ببین چی میگه اگه هیچی نگفت بلاکش کن بخدا عوضین اینا 

منم مثل تو ولی مگه چاره ای داریم اون بهت حسی نداشته یه پیام بده الکی بگو خواستکاروازدواج تو راهه ببی ...

ن بااینکار خوشو کوچیک کرده.چونومیدونن معمولا دخترا این جمله رو بکار میبرن خواستگار..دارم

منم مثل تو ولی مگه چاره ای داریم اون بهت حسی نداشته یه پیام بده الکی بگو خواستکاروازدواج تو راهه ببی ...

اره بخدا عوضین

رابطه ای برای من همه زندگیییم بود

برای اون اصلا اندازه یه نقطم مهم نبوده