2777
2789
عنوان

گربه جنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 45 پست
اره اینم چندساله که اطراف خونه ماهست  صدای گربه هم نداره  صداش مثل گریه بچه هست تقریبا ن ...

دورش کن یه دعایی چیزی از قران بخون دور شه

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم گربه های خیابونی رو ناز نکنید ممکنه انگل داشته باشن 

اون باکتری توکسو پلاسموزه اینا از بچگی پیشم بودن بهشون گوشت خام دادم و سه ماه صبر کردم تا دفع کنن بعد دست زدم 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
دورش کن یه دعایی چیزی از قران بخون دور شه

نمیشه 

هرشب میاد 

نمیدونم چجوری میشه دورش کرد 

ولی دیگه بهش اهمیت ندادم 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
بیخیالشون باش اگه جونتو دوس داری بعضی گربه هاو جن باهمن ماجرایی پیش اومد برا نزدیکانم اگه تاپیک بزنم ...

میشه بهمون بگین بعد قول میدم تاپیکو قفل کنم  

اون باکتری توکسو پلاسموزه اینا از بچگی پیشم بودن بهشون گوشت خام دادم و سه ماه صبر کردم تا دفع کنن بع ...

مگه این بکتری فقط با واکسن دفع نمیشه ؟

نمیشه  هرشب میاد  نمیدونم چجوری میشه دورش کرد  ولی دیگه بهش اهمیت ندادم

بیخیالش باش همینم خوبه 

مگه این بکتری فقط با واکسن دفع نمیشه ؟

نه عزیزم اگه به باکتری الوده شن تا سه ماه دفع میشه و دیگه نمیگیره شماام دست بزنی نمیگیری ازش فقط اون سه ماه حتی مدفوعشم الودست

نه عزیزم اگه به باکتری الوده شن تا سه ماه دفع میشه و دیگه نمیگیره شماام دست بزنی نمیگیری ازش فقط اون ...

بعد راه انتقال این باکتری چجوریه ؟

دست بزنی بهش منتقل میشه ؟

بعد راه انتقال این باکتری چجوریه ؟ دست بزنی بهش منتقل میشه ؟

دست بزنی و خوب ضدعفونی نکنی منتقل میشه حالا به هر نحوی ک بتونه وارد شه

من دوتا بلدرچین دارم یکیشو دیروز گربه خورد روده هاشو گربه در اورده بود ولی نخورده بود با خودم میگم گربه چشاش گشنه بوده انقدر ناراحتم  قشنگ شکمشو پاره کرده بود یکی دیگش هم فرار کرده بود الان هنوز زندس میترسم این یکی دیگه از ترس بمیره قفس انگار درش باز بوده گربه هم در و واکرده

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین