2777
2789
عنوان

گربه جنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 45 پست
من علاقه دارم خیلی  اگه امکان داره برا من بگید  یا خصوصی بفرستید یا توی یکی از تاپیک های ...

بیخیالشون باش اگه جونتو دوس داری بعضی گربه هاو جن باهمن ماجرایی پیش اومد برا نزدیکانم اگه تاپیک بزنم بگم هیشکی باورش نمیشه و عواقب خوبی نخواهد داشت ممکنه عده ای بترسن

خدایا شکرت

من از گربه میترسم یه گربه کاملا سیاه و ترسناک اطراف خونمونه که من بهش غذا دادم خیلی عادت کرد و ازم نمیترسید یه شب اومده بود تو اتاق رفته بود رومبل خوابیده بود بعدم رفته بود رو فرش ها کثیف کرده بود 

و بعدم دو تا جوجه بلدرچینم رو خورد 

جوجه ماشینی هم داشتم اونم خورد 

منم ازش بدم اومد دلم میخواد بگیرم با چوب بزنمش😀

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به گربه ها اعتباری نیست ازشون دور باش میبینی جن از آب دراومد بیچارت کرد دیگه با جزئیات نمیگم ممکنه ب ...

میشه واسم بگین چیه بلکه از سرم بیفته الان دوتا گربه دم خونمون هستن ک بهشون غذا مدم یکیشونم دوبار ناز کردم انقد رو دارن منو میبینن میدوان پیشم میشینن یا دورم میچرخن حتی تا دم در ماشین میان دنبالم

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
بیخیالشون باش اگه جونتو دوس داری بعضی گربه هاو جن باهمن ماجرایی پیش اومد برا نزدیکانم اگه تاپیک بزنم ...

برا من بگید لطفا

دونستنش که مشکلی نداره 

منم عاشق این موضوع هام 

من از گربه میترسم یه گربه کاملا سیاه و ترسناک اطراف خونمونه که من بهش غذا دادم خیلی عادت کرد و ازم ن ...

واااای سیاه نهههههههههههههههههه ماام یدونه تو کوچمون هست خیلی نگاهاش ترسناکه ترسم نداره از هیچکی من ب اون نزدیک نمیشم خیلللیم چاقه

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
چه جراتی دارین بخدا. گربه رو آخه ناز میکنن؟

خیلی ملوسه اگه دمشو بگیره بالا حالت اس انگلیسی تکون بده یعنی با خیال راحت میتونی نزدیکش شی

برا من بگید لطفا دونستنش که مشکلی نداره  منم عاشق این موضوع هام

باشه عزیزم درخواست دوستی بده با اینکه ماجرای جالب و خانوادگی ای هست ولی چون اخلاق نی نی سایتی هاو بلدم یا متهم میکنن میگن دورغ میگی یا باور نمیکنن و..

خدایا شکرت
واااای سیاه نهههههههههههههههههه ماام یدونه تو کوچمون هست خیلی نگاهاش ترسناکه ترسم نداره از هیچکی من ...

اره اینم چندساله که اطراف خونه ماهست 

صدای گربه هم نداره 

صداش مثل گریه بچه هست تقریبا ناله میکنه شبا و شبا که میاد تو حیاطمون فقط چشاش برق میزنه 

آره اینم اصلا نمیترسه بدوی سمتش یا چیزی پرت کنی بازم نگات میکنه 

امسال دو تا بچه هم زایید اونا هم مثل خودش بودن که یکیش هر شب میومد تو حیاطمون سر و صدا میکرد گرفتیم بردیمش یه جای دور ازادش کردیم 

عزيزم گربه ها خيلي زود با ادم انس ميگيرن

اره ولی این خیلی عجیب بود با چشام دیدم حس کردم یه چیزی از زیر پتوم رفت بیرون چشام گربه دید حسشم کردم ولی کسی ندید

میشه واسم بگین چیه بلکه از سرم بیفته الان دوتا گربه دم خونمون هستن ک بهشون غذا مدم یکیشونم دوبار ناز ...

آخه من که نمیتونم برا هرکی تو خصوصیش تعریف کنم ای بابا یه چیزی صلاح دونستم بگم حالا دس بردار نیستین😁

خدایا شکرت
باشه عزیزم درخواست دوستی بده با اینکه ماجرای جالب و خانوادگی ای هست ولی چون اخلاق نی نی سایتی هاو بل ...

درخواست دادم 

مرسی🙏

اتفاقا من داشتم این پیجو میخوندم، نینی سایت باز کردم دیدم توام نوشتی جن😆 اما مطمئن باش توهمه  ...

وقتی واسه خودم اتفاق افتاده واسه چی توهم باشه... حتی 11 شب یه گربه دخترخالمو دنبال کرد اون رفت رو سرسره صداش در نیومد ک گربه پیداش نکنه یهو فهمید و از خود سرسره اومد بالا رنگش مثل گچ شده بود نکنه اینم توهمه

میشه واسم بگین چیه بلکه از سرم بیفته الان دوتا گربه دم خونمون هستن ک بهشون غذا مدم یکیشونم دوبار ناز ...

به نظرم گربه های خیابونی رو ناز نکنید ممکنه انگل داشته باشن