2777
2789
عنوان

لخته خون

371 بازدید | 10 پست

سلام من ۴۰روز از پریودم بود که پریود شدم اما این بار یطوری بود مثلا دو هفته قبل اینکه بشم دل درد و کمر درد ترشح قهوه ای داشتم بعد پریودام نامنظم بود واس همین دوفاستون میخوردم ولی ماه پیش نخوردم و اقدام به بارداری داشتم دیشب که پریود شدم خیلی ضعف داشتم حتی سرگیجه داشتم سست بودم امروزم لخته های خونی بزرگ بزرگ سیاه میومد من تا حالا اینطور پریودی نداشتم دقیق وقتی که اقدام به بارداری کردم یعنی این ماه اینطور شدم کسی همچین سابقه ای داشته بتونه راهنماییم کنه خواهش میکنم حالم خیلی بد دل درد دارم احساس میکنم دارم وا میرم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم نگران نباش. کاملا طبیعیه

لخته یا از کم خونی یااز عوارض قرصاس که مصرف کردی.. 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾

معمولا زمان اقدام بدن تغییرات زیاد و عجیبی خواهد داشت. اگه خیلیم نگرانید و نمیخاید دکتر برید؛  برید شبکه بهداشت 

میگم که تا حالا اینطور نشده بودم لخته ها طوری بود جذب نوار نمیش مثل یه توپ روش میمونه معذرت میخوام گلاب به روتون میرم سرویس لخته های سیاه مشت مشت میریزه اخه من تاحالا اینطور نشده بودم حتی وقتی قرص دوفاستون میخوردم اما این ماه که اقدام باردلدی داشتم اینطور شدم از چیه اخه دارم سکته میکنم از استرس 

معمولا زمان اقدام بدن تغییرات زیاد و عجیبی خواهد داشت. اگه دکترم نمیرید برید شبکه بهداشت 

اخه ممکن این لخته ها از اقدام باشه؟

متوجه منظورتون نشدم

میگم که تا حالا اینطور نشده بودم لخته ها طوری بود جذب نوار نمیش مثل یه توپ روش میمونه معذرت میخوام گلاب به روتون میرم سرویس لخته های سیاه مشت مشت میریزه اخه من تاحالا اینطور نشده بودم حتی وقتی قرص دوفاستون میخوردم اما این ماه که اقدام باردلدی داشتم اینطور شدم از چیه اخه دارم سکته میکنم از استرس 

میگم که تا حالا اینطور نشده بودم لخته ها طوری بود جذب نوار نمیش مثل یه توپ روش میمونه معذرت میخوام گ ...

به نظرم بدن داره اماده میشه واسه بارداری.. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز