محال مدیر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5920 عنوان شام چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 84 پست 😋 تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤 1398/04/10 | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
65jaklin عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 5936 ظهر برنج بود الان پسرم.میگه ماکارانی...یبوست گرفتیم از بس غذاهای خشک خوردیم 😂😂😂😂😂کنارش زیتون و سبزی بخور که برطرف بشه یبوست
zizigolo22 عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 2486 شام نداریم لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺
زیزیلولو عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 6926 😂😂😂 ای خدا کی حس داره😐😂😂 مجبورم دیگه میرم میگم ژلوفن کیم 😐😂😂😂 چاره ای نیس کفش آهنینتو پات کن خخخ یکم الکی عشوه و زبون بریز گولش بزن 😂 بعد باز فردا روز از نو روزی از نو 🤣
محال مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5920 ظهر برنج بود الان پسرم.میگه ماکارانی...یبوست گرفتیم از بس غذاهای خشک خوردیم برای پسرت ماکارونی بذار خودتون سوپ🙄 تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
محال مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5920 شوهرم ندوس😐😐 ببخشیدا😁😁😂😂 پس چی میخورین😕دیگه غذاسبکا اینا بودن تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 پس چی میخورین😕دیگه غذاسبکا اینا بودن وای لبشو نگا😂😂😂😂بیا بزن دلت خنک بشه😂😂😂😂😂زن و شوهر بد غذاییم😂😂😂😂😂😂همون دیگه موندم که دارم میپرسم😁😁😁😁 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
golbolbol عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2116 عدسی بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
محال مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5920 وای لبشو نگا😂😂😂😂بیا بزن دلت خنک بشه😂😂😂😂😂زن و شوهر بد غذاییم😂😂😂😂😂😂همون دیگه موندم که د ... 😁خوبه دوتاتونم بدغذایین اگه یکیتون بدغذا میبود اونیکی اذیت میشد تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 😁خوبه دوتاتونم بدغذایین اگه یکیتون بدغذا میبود اونیکی اذیت میشد اره😁😁😁😁 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐