2777
2789
😐😐اعصابمو خورد کرد اعصاب ندارم کلا

زعفرونی گل گاوزبونی چیزی دم کن نزدیک پریود که نیستی ؟😁من نزدیک پری واقعا اعصاب نداشتم

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ

ب معدم نمیوفته😯

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
ن بابا نمیمیرن مردا فقط از حالی ب حال دیگر تبدیل میشن 😂 دوسه ساعت دیگ خودش میاد منت کشی .  خب ...

کبدش چربه ناراحتی قلبی داره فشارشم بالاس ی ماهه درگیره منم از محیط خونه بدجور دلم گرفته بود همش رسیدگی ب اونو بچه کوچیک خواستم لوس شم دیوونه شد😑

تا حالا نشنیده بودم اسمشو شبیه چلو گوشته فک کنم

من توی برنامه مستند دیدم خیلی غذای خوشمزه ای به نظرم اومد تا اینکه یه همکار ترمکن داشتم بهش گفتم گفت واست درست میکنم میارم اصلا غذا نبود که زندگی بود اره شبیه چلو گوشت ولی رب  گوجه میزنن بهش خیلی خوشمزه و مجلسی 

کوکو املت 

املت هم نمیوفته    کوکو هم سبزیشو ندارم😯

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من توی برنامه مستند دیدم خیلی غذای خوشمزه ای به نظرم اومد تا اینکه یه همکار ترمکن داشتم بهش گفتم گفت ...

دلم خواست برم دستورشو سرچ کنم شاید درست کردم بعدا

کبدش چربه ناراحتی قلبی داره فشارشم بالاس ی ماهه درگیره منم از محیط خونه بدجور دلم گرفته بود همش رسید ...

خب عزیزم والا شوهره من یه اسهال گرفته بود چند روز پیش داشت خودشو میکشت😂 توام یجا شوهرت اینهمه درد داره خب تو باید بیشتر توجه کنی نه اون . اون ذهنش الان متمرکز شده ب درداش . متاسفانه باس بگم تو باید بری منت کشی 😂

چرا امروز شدم😐😂😂

پس حله دیگه یکم ارومتر میشی ..واقعا درک میکنم منم اونموقع خیلی به توجه شوهرم نیاز دارم و حساس میشم الان که باردارم وخبری ازش نیس خیلی روانم ارومه واون مشکلاتو ندارم

کوکو سیب زمینی

شوهرم ندوس😐😐     ببخشیدا😁😁😂😂