2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 46 پست
نه میخوام بفروشمش،سرعت خیلی پایین،اثر انگشت هم باید فکر کنی نداره کلا

من میخواستم هفته دیگه بگیرم...دو دل شدم...شاید گوشیت مشکل خاصی داره؟اولین باره میشنوم که یه نفر راضی نیست....ولی میدونم اثر انگشتش خوب کار نمیکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگه یه گوشی عالی میخوای c8بخر عالیههههه عالیییی عاشقشم یعنی هرکی هم دیده گوشیمو رفته خریده

دوربین پشتش دوتاییه باکیفیت ۸و۱۳

دورببن سلفیش۱۸

عکسبرداری وکیفیت عالیییی 

فست شار*ژ داره سریع تاچشم بهم بزنی شار*ژ میشه ودیرهم شار*ژش خالی میشه 

رمزشم شناسایی چهره واثرانگشت بادقت بالاداره

وهرچی که ازیه گوشی خوب انتظارداشته باشی داره 

بزن تواینترنت مشخصاتشو ببین من به شدت بهت پیشنهادمیکنم 😍😍😍

واقعا؟ خالم داره و ازش راضیه از a7 راضی بودی یا نه؟

اونم یه مشکلاتی داشت،اسپیکرش مشکل داشت ولی عوضش اثرانگشتش خیلی عالی بود،قیافه a50 خوشگلتره ولی اگه مشکلشو حل میکردن عالی میشد،در حدیه که باید رمز بزنم باز شه،اصلا راضی نیستم،شاید a70 این مشکلشو حل کرده باشن

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘
اما از این نوع گوشیا از قیمت ۳ تومن هست تا ۴۸۰۰ 😄😂 

خب a50 قیمتش چهارو نیمه،شاید a10 یا ۲۰ گیرش بیاد نه a50

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘
اونم یه مشکلاتی داشت،اسپیکرش مشکل داشت ولی عوضش اثرانگشتش خیلی عالی بود،قیافه a50 خوشگلتره ولی اگه م ...

من به همه این دو گوشی رو پیشنهاد میدم😄

گوشی منم اثر انگشت داره امااا اصلا استفاده نمیکنم کلا

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
من میخواستم هفته دیگه بگیرم...دو دل شدم...شاید گوشیت مشکل خاصی داره؟اولین باره میشنوم که یه نفر راضی ...

بنظدم نگیر،اگه میخوای بگیری حداقل a70 بگیر.برو تو دیجی کالا راجع به a50 تحقیق کن تو نظرات ۹۰ درصد منفیه نظرشون

من سامسونگ جی ۶پلاس خریدم راضی راضیم

منj4 پلاس دارم وراضی هستم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
خب a50 قیمتش چهارو نیمه،شاید a10 یا ۲۰ گیرش بیاد نه a50

نمیدونم چون  گوشی باز نیستم این گوشیمم بالای ۴ ساله دارم هنوزم اخ نگفته اگه حساس نباشم خودم روی حافظه اش😂

من به همه این دو گوشی رو پیشنهاد میدم😄 گوشی منم اثر انگشت داره امااا اصلا استفاده نمیکنم کلا

A50 فقط مشکلش اثر انگشتشه یا واقعا سرعتشم کمه؟من میخوام هفته دیگه بگیرم برام اثر انگشت مهم نیست ولی سرعت خیلی مهمه ولی اون خانومه میگه سرعتش خوب نیست

A50 فقط مشکلش اثر انگشتشه یا واقعا سرعتشم کمه؟من میخوام هفته دیگه بگیرم برام اثر انگشت مهم نیست ولی ...

من ندارم عزیزم 😘