2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 46 پست
✋چاکریم😂

😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
شارژ باطریش خوبه؟ چند وقته داری؟ 

۲ماهه گرفتم 

همه چیش خدایی عالیه 

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عنوان تاپیک و دیدم اومدم بگم ایفون دیدم نوشتی تا ۳ تومن سامسونگ خوبه تنوع هم زیاد داره

من تا حالا سامسونگ نداشتم. از بس گوشی از دستم افتاده و نابود شده گفتم یه گوشی سه تومنی بگیرم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
سامسونگ خوبه اما یک، یکو نیم بذار رو بودجه آیفون 6 بخر خودتو یه عمر راحت کن

خیلی بی احتیاطی میکنم تا حالا چند بار گوشی شکستم. سه بار از دستم افتاده یه بارم با پاشنه پا رفتم رو شیشه اش خورد خاکشیر شد.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
من چهار سال j7دارم فقط تازگیا یکم اذیت میکنه در کل خوبه

مامان منم جی هفت داره خیلی راضیه. ولی فکر کنم دیگه تو بازار نیست؟

سامسونگ A50

وای من تازه این گوشیو گرفتم قبلش a 7 2018 داشتم عوض کردم دو هفتست a50 گرفتم،اثرانگشتش که افتضاحه اصلا کار نمیکنه،تاچش هم سرعتش خیلیییی پایینه

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘
مامان منم جی هفت داره خیلی راضیه. ولی فکر کنم دیگه تو بازار نیست؟

من a5 داشتم قبلا خوب بود راضی بودم،جدیدترینشو بگیر بنظرم

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘
راضی نیستی از a50؟سرعتش چطوریه؟

نه میخوام بفروشمش،سرعت خیلی پایین،اثر انگشت هم باید فکر کنی نداره کلا

وای من تازه این گوشیو گرفتم قبلش a 7 2018 داشتم عوض کردم دو هفتست a50 گرفتم،اثرانگشتش که افتضاحه اصل ...

واقعا؟ خالم داره و ازش راضیه

از a7 راضی بودی یا نه؟

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.