2777
2789
خب معرفی کن چن سالته کجایی من 27 مشهد

متولد۶۷ .تهران خوشبحالت مشهدی برو حرم غروب اونجا مگه حوصلم سر میره

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصا اسم خودتو میداری دوست تو اگه دوست منی من چرا انقد حوصلم سررفتعععععع

میخای بیام دم در خونتون بریم یه دوووری بزنیم

اصلا که میخوای امشب بیا پیشم به هم بریم تو نی نی ساتیت بترکونیم😆😆😆

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
 آره ۸ ماهشه شوهرم و مامانش گفتن بشین بچتو بزرگ کن یه ترم دیگه داشتم تا درسم تموم بشه ولی نذاشت ...

خدا شاهده منم شرایط تورو  داشتم گریه میکردم که شرایطش جور بشه .چون دانشجو بودم ازدواج کردم   خلاصه دانشگامو رفتم. ولی ۳سال اول زندگیمو از دست دادم واسه بچه .والان ۷ساله درگیر دکتریم نمیشه که نمیشه.تنها اشتباهم تو زندگیم همون ادامه دادن دانشگام بود.ای کاش هیچ وقت اصرهر نمیکردم به خدا .مثلا الان رفتم دانشگاه چیشد مخصوصا وقتی میبینم بدون کنکور میرن ایکاش زمان به عقب بر میگشت ۰😢😢😢😢😢

.با بچت کیف کن درسو میتونی بخونی بعدا ولی وقتی هرکاری میکنی بچه دار نشی وقتی هر چی جلوتر بری دکترا بیشتر ناامیدت کنن وخودتم دیگه بترسی از درمانت که نکنه این اصرارم به خدا عواقبه بدی داشته باشه مثل همون دانشگاه. مادر شدن بهترین حس دنیاست خصوصا وقتی تو کل خانواده خودمو شوهرم هیچ کس مشکلی نداره واسه بچه دار شدن فقط سهم ما این شد .البته خدارو شکر حتما حکمتیه فقط خاستم بگم بهت هیچوقت غصه درس نخور و با بچت کیف کن .

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خدا شاهده منم شرایط تورو  داشتم گریه میکردم که شرایطش جور بشه .چون دانشجو بودم ازدواج کردم &nbs ...

اره الانم دخترمو خیلی دوسش دارم انشالله تو هم نی نی خوشگل و شیطون خدا به زودی بهت بده