2821
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

81 بازدید | 15 پست

پسرم خیلی ببی قراری میکنه مدام جیغ میزنه وگریه میکنه اصلانمبتونه پاسو تکون بدچکاری ازدستم برمباد?

بمیرم الهی

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

پاشو ببند تکون نده. من پای دخترمو به یه بالشت بستم

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پاشو ببند تکون نده. من پای دخترمو به یه بالشت بستم

مرسی امتحان میکنم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

منم امروز صبح زدم واکسن دوماهگی پسرمو، خیلی گریه های وحشتناک میکنه، زیر پاش یه پارچه بالشت مانند درست کردم با یه پارچه دیگه بستم که تکون نده، قطره استامینوفن هم هر چهار ساعت میدم.  یه حوله بزار تو یخچال هر نیم ساعت بزار رو جای واکسن تا پنج بشمار، اگه امروز زدی امروز حوله سرد بزار فردا حوله گرم

حتما کمپرس سرد بذار مرتب هم مسکن بده بهش کمپرس خیلی جواب میده

انجام دادم افاقه نکرد

منم امروز صبح زدم واکسن دوماهگی پسرمو، خیلی گریه های وحشتناک میکنه، زیر پاش یه پارچه بالشت مانند درس ...

ممنون الان پاشومیبندم ، پسرمنم وحشتناک گریه میکنه

دخترمنم سر واکسن دوماهگیش بیش ازحد گریه کرد ازصبح تا غروب گریه ولی دیگه بقیه واکسناش عالی بودن

خدا ازدهنت بشنوه گلم

پسر منم خیلی بیقراری میکنه دلم کبااااااب شد براش، یه آمپول زد انقد سرنگش کلفت بود من خودم ترسیدم، بم ...

منم همینطوربود احساس کردم سرنگش بزرگ بود ازیاعت دوازده تا الان بغلمه

منم همینطوربود احساس کردم سرنگش بزرگ بود ازیاعت دوازده تا الان بغلمه

من به خانمه گفتم سرنگش بزرگه، گفتم دفه بعد خودم سرنگ بیارم جنس خوب با اون میزنین، گفت بیار، شمام از دارخونه جنس خوب بخر ببر همرات واسه چهارماهگی

بچه ها واکسن دوماهگی بعضی بچه ها اذیت میکنن دخترمن 6روز به طور فجیعی بالامیورد تب شدید نگران شدیم بر ...

واب چه بد

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز