2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببر بیرون واست بگیرن ..خودت لخای بگیری خیــــــــــــــــلی زجر اوره .من یادمه بچه بودم خالم اینا ابغوره میگرفتن فقط کافی بود انگشتت میخورد ب ابغوره تمام بدنت شروع میکرد خارش و سوزش

من با ابمیوه گیریم میگیرم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

زوده حالااول دون دونش کن بعد با کوشت کوب بزن روش تو یه ظرف بعد یه ظرف بزار زیر یه صافیم روش بریز رواون با دستات بچلونش بعدم نمک بریز توش

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل

مخلوط کن بریز و بعد بایدبا دست قشنگابش و بچکونی البته اخراش یکم دستت خارش می گیره اگه بتونی دست کش دست کنی بهتره بعدم ابش و با پارچه صاف کن و بریز توی بطری شیشه ای  البته سرش خالی باشه و یه کیسه فریز و جمع کن و دهانه شیشه رو باهاش بگیر و درش و محکم ببند و با پارچه رو درش محکم بگیر و بزار تو افتاب ....امتحان  شدست خیلی خوب می شه 

باورتون میشه آبغوره اینقدر خاصیت داشته باشه؟

آبغوره به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد باعث کاهش التهاب و درد مفاصل می شود. همچنین، سرشار از تارتارات پتاسیم است که به درمان رماتیسم کمک می کند. غوره و عصاره آن به سبب کاهش پا درد، کمر درد و سیاتیک می شود.

سایر خواص آبغوره رو داخل سایت عطاری اینترنتی عطارک می تونید بخونید  

ابغوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز