2777
2789
عنوان

چرا میترسین اخه؟؟

390 بازدید | 51 پست

واقعا آدم به این گندگی باید از سوسک، جیرجیرک،مارمولک،...... بترسه؟؟؟؟ 🤔🤔 

خب یه دمپایی بزن تو سرش میمیره نمیخورتت که 

چرا میترسین اخه؟؟

تعداد رای : 38
نظرسنجی
نمیترسم
4
10%
خیلی میترسم
16
42%
چندشم میشه
12
31%
اصلا نمیترسم بلکه دنبالش میکنم و میکشمش
6
15%
﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیترسم فقط چون کثیفن دوسشون ندارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نمیترسیم چندشمون میشه میفهمی فرقشو؟؟؟؟

اره ولی ایا همه همینجورن؟

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

اگه اهلی باشن نمیترسم ولی اگه بیرونی باشن مثل چی میترسم

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
من نمیترسم همه رو بایه چوب نزن جناب

نظرسنجی برا همینه سرکار