2777
2789
عنوان

کمک برای جهیزیه

851 بازدید | 18 پست

سلام من یک دختر فقیر میشناسم ک تازه ازدواج کردن. خانوما کسیو نمیشناسید بتونه ی کمکی برای جهیزش بکنه؟؟بخاطر ثواب دنیا و اخرتون ی کمکی کنید

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اینجا چرا باید کسی به شما اعتماد کنه؟هرکی بخواد کمک کنه اطرافش پر هست از اینجور ادما

شما میگید من کجا پیدا کنم؟؟

شما میگید من کجا پیدا کنم؟؟

تو‌شهر خودتون دنبال ادم‌خیر باشید کسی که بره شرایط اون خانواده رؤ ببینه و با خیال راحت کمک کنه.نه تو نت که اصلا معلوم نیست طرف اقاست خانومه راست میگه دروغ میگه!

تو‌شهر خودتون دنبال ادم‌خیر باشید کسی که بره شرایط اون خانواده رؤ ببینه و با خیال راحت کمک کنه.نه تو ...

خانوم محترم منم نخواستم از طریق نت کمک کنند گفتم اگ کسی اهل رشت هست اشنایی داره برن ببینن و کمک کنند.

به خیریه‌های خصوصی شهرتون رجوع کنین. یکیو می‌فرستن برای تحقیق و چون خیرین نمی‌تونن خودشون برن واسه تحقیق و بعد جهیزیه تهیه کنن خیریه تحقیق رو انجام می‌ده و خیرینم کمکاشون رو در اختیارشون می‌ذارن.

خیریه ما تو کرجه و مراسم عروسی و لباس عروسم می‌ده و تو مراسم عروسیشون گل‌ریزون می‌کنن و خیرین میان هر قدر می‌تونن یا کمک مالی یا وسیله براشون تهیه می‌کنن.

به خیریه‌های خصوصی شهرتون رجوع کنین. یکیو می‌فرستن برای تحقیق و چون خیرین نمی‌تونن خودشون برن واسه ت ...

این خانومی ک من میگم. توی خونه روستایی زندگی میکنن یدونه فرزند هم هست ولی پدرش زمین و اینا داره ولی از طرف منابع طبیعی حق فروش چیزی رو نداره تا برای دخترش چیزی جور کنه بنظرتون کمک میکنن بهشون؟