2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزيزم من نزيك به ٣بود خيلى راضيم

پسرخالم ودخترخالم هردو نزديك به ٦بودن باهم انجام داديم اوناهم راضى هستين 

باوركن بعد از ليزيك ميفهمى كه ضعيفى چشمات چه تاثير بدى تو زندگيت گذاشته 

عاليه عزيزم حتما انجام بده

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

تهران کلینیک نور برو. اونجا جواب قطعی میدن بهت

الکی برای پول گرفتن نمیگن لیزیک

و البته پسرعمه م فوق تخصص چشم هستش و میگه از زمانی که لیزیک اومده تا حالا ، هنوز عوارضش مشخص نشده

الان یه سری ها میگن ما کردیم مشکلی هم نداریم . منظورم اینه چون روش جدیدیه ، هنوز نتایج عوارضش قطعی نیس

ازمراقبتهای بعدعمل یکم میگی واسمون. و اینکه تاکی باید مراقبت کرد

عزيزم بعد عمل تا چندروز بايد تو اتاق تاريك باشى 

من بجز پرده ى پنجرها روشون پتو مسافرتى هم كشيده بودم كه اذيت نشم سعى كن جاى تاريك باشى كه نور خيلى اذيتت ميكنه چن تا قطره بهت ميدن كه اونارو بايد سر تايمش بريزى حتما اونارو رعايت كن آشپزيم كه ممنوعه تا چنروز

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
ممنون .لطفا اسم دکتر و شرایط بعد از عملو برام بگین.پیش همون دکتر خواهر شوهرت میری؟

اره ان شاالله فکر کنم دکتر شجاعی بودن.گفتن اصلا درد نداره و کل خرجشون۳۴۰۰ شده که من دو ماه قبل زنگ زدم برا هزینه پرسیدم گفتن۳۶۰۰

اره ان شاالله فکر کنم دکتر شجاعی بودن.گفتن اصلا درد نداره و کل خرجشون۳۴۰۰ شده که من دو ماه قبل ...

سلام عزیزم شما ویش دکتر شجاعی عمل کردید؟راضی بودید؟بع از عمل تحت نظر کدوم دکتر هستید؟چون خودش ماهی ییار شیراز میاد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.