2777
2789
عنوان

دعوای شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 55 پست
چه اشکالی داره تو یه آپارتمان باشین ولی خونتون که جدا میشه😍  خونه واسه مادرشوهرت ایناس؟ینی مف ...

همه مادرشوهرا مثل هم نیستن مادرشوهرم خیلی خوبه ولی مادرشوهرم چندان تعریفی نیست حتی تو دوران عقد نذاشت یهذشب تو خونه شون بخوابه همش خونه ما بودن ولی مادرشوهرم حدود یه هفته خونع شون بودن خیلی دوسم داشتن

وضعشون خوبه توان خریدشو دارن ازاولم قرارمون این نبوده قبل عید صحبتا زده شده الان درحد پیشنهاد گفت ...

وای دختر تو دیگه کی هستی خوبه شوهرتم گفته نمیخوام.مادرشوهره دیگه گفته حالا یه پیشنهادی بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شوهرت اومده گفته بیا بریم بیرون بعدش پیام داده😐خیلی سخت میگیری 

نمیدونم اصلا حال دلم خوب نیست 

اگر به اینکه بعد مرگم سرخانوادم و سر شوهرم چی میاد و چی میکشن فکرنمیکردم الان خودمو کشته بودم

نمیدونم اصلا حال دلم خوب نیست  اگر به اینکه بعد مرگم سرخانوادم و سر شوهرم چی میاد و چی میکشن ف ...

دیوانه ای دیگه بااین همه خوشبختی فکر مُردن میکنی واقعا که اگه پیشم بودی بدونه میزدم تو سرت😐 فک کنم امتحانا فشار آورده روت درست میشی

نمیدونم اصلا حال دلم خوب نیست  اگر به اینکه بعد مرگم سرخانوادم و سر شوهرم چی میاد و چی میکشن ف ...

حالا زیاد سخت میگریا حالا مادرشوهرت یه چیزی گفته اون که نمیتونست پیش اون چیزی بگه مهم شوهرته😅😅

دیوانه ای دیگه بااین همه خوشبختی فکر مُردن میکنی واقعا که اگه پیشم بودی بدونه میزدم تو سرت😐 فک کنم ...

منم باهات موافقم .....میخوای با هم بزنیمش البته تو حامله ای زیاد برات خوب نیس😂😂

وای دختر تو دیگه کی هستی خوبه شوهرتم گفته نمیخوام.مادرشوهره دیگه گفته حالا یه پیشنهادی بدم

اخه این پیشنهادو به من گفت 

من غیرمستقیم یجوری ک بفهمه راضی نیستم بهش گفتم و اما اگر اوردم دقیقا فرداش حلوی جمع مطرح کرد و انگار کرم داشته باشه وقتی میگع فقط توصورت من نگاه میکنه ببینه حالا ک جواب نمیدم واکنشم چیه 

اخه میدونی شوعر من یه خاهرداره فقط

اینا خبلی به سوهرم وابستن و سراین موضوع منو اذیت میکنن

من مثلا سر میز غذام داریم شام میخوریم شوهرم زود میخوره غذاشو (دوهفته یه بار میرم خونشون)به شوهرم میکه برو بخاب😕خب‌مگ من عنم اون وسط😕یه شب بخاطر من بعد غذاش دراز نکشه نمیمیره

یا اخرشبا ک میخام برم خونمون گاهی اوقات میگه پیرم خستس بمون میکم نه کاردارم و اینا میگه خب پس پدرشوهر ببرت😢حالا شوهرم گوش نمیده ها ولی مامانش خیلی اذیت میکنه

یا مثلا میگه پسرم این غذارو دوست داره اینو یاد بگیر بعد هرغذایی شوعرم دوس داره لراش درست میکنه نمیگه عروسم دوهفته یه بار مباد یه چیزب براش درست کنم ک اون دوس داره

خیلی اصلا رفتاراش بی نهایت زشته

کدوم خوشبختی دام میخاد همه ادمارو خفه کنم دارم دیونه میشم 

عزیزم من خودمم عقدم زیاد سخت نگیر....مادرشوهرم غذاهای مورد علاقه منه نمیدونه مثل عذاهای بچه هاشه حفظه خب طبیعیه بچه شونه....زیاد سخت نگیر سر خونه زندگیت ببرین حل میشه ...اگه به فکر تعارف مادرشوهرت باشی کلا غذا برات نمیمونه به شوهرت بگو یه خورده غذا خوردنشو لفت بده😂😂1.5 سال عقد خیلی زیاده باید زودتر عروسی کنی 

عزیزم من خودمم عقدم زیاد سخت نگیر....مادرشوهرم غذاهای مورد علاقه منه نمیدونه مثل عذاهای بچه هاشه حفظ ...

اره ولی من دوهفته یبارمیرم ینی دوهفته یبار سختشه غذایی ک دوس دارمو درست کنه

میدونه من به غذاییو دوس ندارم برگشته درست کرده حین درست کردن هی میگه اره تو این غذارو دوس نداری حالا ایشالا بتونی‌بخوری😐ماها خیلی دوست داریم حتمن باد بگیر

من لب نزدم چون بی نهایت حالت تهوع میگیرم  اخرش اینطور کرد نخوردی هیچیا حواسم بود گفتم چرا سالادو اینا خوردم بکم اشتها نداشتم😐گفت ما این غذارو خیلی دوس داریم😐

اره ولی من دوهفته یبارمیرم ینی دوهفته یبار سختشه غذایی ک دوس دارمو درست کنه میدونه من به غذاییو دوس ...

شوهرت بهش بگه غذا دوست نداری این دیگه بی احترامیه ...دو هفته یه بار میری بهش بگه درس نکنه یه روز دیگه درس کنه وقتی شوهرت حالش خوبه با زبان ملایمت و نرم بهش بگو تا با مادرش بگه

شوهرت بهش بگه غذا دوست نداری این دیگه بی احترامیه ...دو هفته یه بار میری بهش بگه درس نکنه یه روز دیگ ...

شوهرم نیستش ک اخه

ازسرکار میاد دنبال من میریم خونشون

پشت تلفنم همیشه بهش میگه شام چی داریم میکه نمیدونم یه جیزی میزارم انقدر زرنگه

شوهرم میکه اگر‌میخای فاان چیزو درست کنی بگیرم بیام میکه نه بیا