2777
2789
عنوان

دعوای شدید

549 بازدید | 55 پست

با شوهرم خیلی جروبحث کردم برای باز اول و خیلی اعصابم بهم ریخته نمیدونم چر اینطوری شدم همش دلم گریه و اینا میخاد امروزم ک سرمامانم یه عالمه داد زدم خودمو مقصر کامل نمیبینم ادمای دورم ادمای خوبی نیستن 

مامانم اذیتم میکنه شوهرمم ادم خوبیه ولی یجور‌دک اذیت میکنع....ازهمه ادما متنفرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت چجوری اذیت میکنه مثلا

ازصبح بالاسرم نشسته پاشو دستمال کشی کن

چرا انقد لباس عوض میکنی همش غرمیزنه یکاریو ک میخاد انجام بده خودش نمیکنه به هزارنفر میکه هزارنفرو داغون میکنه تا کارش انجام شه

چقدر شبیه حال الان منی تو منم همین اتفاقا برام افتاده

من خیلی داغونم

دیشب تاصبح با شوهرم بحث میکردم امروز صبح با مامانم

شبم مهمونی دعوتم کردم خونه خاله شوهرم😞دارم میترکم از ناراحتی هیچکس حال ادمو درک نمیکنه

چرا خونه مامانتی پس؟عقدی؟

اره عقدم

امتحانام پنج روزه تموم شده

سه روزشو عین خر مهمون داری کردم مهمون ازشهردگ داشتیم همش‌راه رفتم حالا ماکانم میگه پنج روزه تعطیلی بگو چیکار کردی اخه وقتی از فامیلای اون پاذیرلیی میکردم میتونستم کاردگ بکنم

اره عقدم امتحانام پنج روزه تموم شده سه روزشو عین خر مهمون داری کردم مهمون ازشهردگ داشتیم همش‌راه ر ...

همه مامانا همینن منم موقع نامزدی خیلی گیر میداد مامانم هیچ کاری نمیکنی و .....تازه مامانم اینو میگف داداشمو بابام ازاینور جو گیر میشدن داد میزدن پاشو کارکن😂😂 

سر شوهرت خالی نکن گناه داره.میتونی بری چن روزی هم خونه اونا بمونی تا مامانت اینا دلشون برات تنگ شه

همه مامانا همینن منم موقع نامزدی خیلی گیر میداد مامانم هیچ کاری نمیکنی و .....تازه مامانم اینو میگف ...

خیلی خستم بخدا عزیزم 

مادرشوهرم بهم گفته خونه باید توی یه اپارتمان باشه ینی باید بیای پیش ما زندگی کنی منم ازش ناراحتم و حالا شوهرم خودشم صددرصد کخالفه ولی باز چون ناراحتم نمیخام برم خونشون

شوهرمم ک همیشه ازومم میکرد بقدری ازش عصبیم و ناراحت ک واقعا دلم نمیخاد ببینمش ازهمشون خستم 

مادر من مادرنیست بهت بگم چیکارا با منو زندگیم تاحالا کرده

بخدا دوست من اگر میدونستم بعد از اینکه دورازجونشون فوت بشن عذاب وجدان نمیگیرم همین الان میزاشتم میرفتم از پیششون

خیلی خستم بخدا عزیزم  مادرشوهرم بهم گفته خونه باید توی یه اپارتمان باشه ینی باید بیای پیش ما ز ...

چه اشکالی داره تو یه آپارتمان باشین ولی خونتون که جدا میشه😍 

خونه واسه مادرشوهرت ایناس؟ینی مفتی میدن بهتون؟

خیلی خستم بخدا عزیزم  مادرشوهرم بهم گفته خونه باید توی یه اپارتمان باشه ینی باید بیای پیش ما ز ...

عزیزم زیاد ناراحت نشو 😂😂😂تازه اولین بار دعوا کردی پس خیلی پاستوریزه ای ....اگه منو  شوهرم هر سه روز یه بار دعوا نکنیم میگیم یه چیمون شده....نمیشه اصلا دعوا نکرد تو هر زندگی دعوا و اشتی زیاده

دیشب چه جوری بحث کردی اونم تاصبح ....مگه عقد نیستن 

اره سرهمین ناراحتم 

ببین من سه ساله باشوعرم باهمیم

هروقت دعوای کوچیکم میکردیم میدید من ناراحتم میومد پیشم همیشه

دیشب دیذ ناراحتم سرشب اومد ک ببره منو بیرون دوسه بار گفت گفتم نمیام کفت باشه خدافظ

رفت بعد تااخرشب هی پیام میداد منم حوصله نداشتم

دگ ساعت دونیم تا شیش صبح همینطور توسروکله هم میزدیم تو پیام

درصورتی ک قبلا اگر به چیز کوچیم ناراحتم میکرد میدویید میومد پیشم ارومم میکرد خیلی ازش ناراحتم خیلی

اره سرهمین ناراحتم  ببین من سه ساله باشوعرم باهمیم هروقت دعوای کوچیکم میکردیم میدید من ناراحت ...

خب شوهرت اومده گفته بیا بریم بیرون بعدش پیام داده😐خیلی سخت میگیری 

چه اشکالی داره تو یه آپارتمان باشین ولی خونتون که جدا میشه😍  خونه واسه مادرشوهرت ایناس؟ینی مف ...

وضعشون خوبه توان خریدشو دارن

ازاولم قرارمون این نبوده

قبل عید صحبتا زده شده

الان درحد پیشنهاد گفتن ولی من سکوت کردم ولی ب محض گفتن به سوهرم گفتم بلندشه بریم و اومدیم توماشین به شوهرم گفتم 

گفت من خودم دوس ندارم به جا باشیم خیللت راحت خونه جدا میگیرم ولی عصبانیم ازدست مادرشوهرم ک چقد رو داره این حرفو میزنه خودخاه