2777
2789
عنوان

تست تخمک گذاری

107 بازدید | 14 پست

سلام جواب تست تخمک گذاریم C. پرنگ         Tکمرنگ در اومدروز ۹ پریودم بنظرتون تخمک گذاری دارم یان جوابش اینه بعدش احتمال داره در روزای آینده پررنگ بشه

دعا کنید منم نی نی دار بشم
سلام منم یه مدت از کیت تخمک گذاری استفاده کردم از وقتی که خط پایین روشن شد ۱۲ ساعت بعدش بدن تخمک گذا ...

سلام گلم من خط پایین کم رنگ بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همونم درسته شما سعی کن تو این ۳۶ ساعت نزدیکی داشته باشی .البته من یه مدت کیت استفاده کردم باردار نشدم همه چیو ول کردم به هیچی فکر نکردم فقط توکل کردم به خدا این ماه بدون هیچ دارویی باردار شدم انشاالله که شماهم خبر خوب میشنوی به زودی فقط خودتو حساس نگیر تو این مسئله

عزیزم همونم درسته شما سعی کن تو این ۳۶ ساعت نزدیکی داشته باشی .البته من یه مدت کیت استفاده کردم بارد ...

فدات 

یکم استرس داشتم چون روی بستش نوشته اینطوری منفیه

بعد من تخمدانم یکیش تنبل بود قرص خوردم قراره سونو بدم گفتم بنظرت با وجود تنبلی تخمک آزاد میشه 

منم تنبلی تخمدان دارم زخم دهانه رحم هم دارم اضافه وزن هم دارم هرمن مردانه هم دارم اما با همه این شرایط باردار شدم فقط خدا کمکم کرد البته این ماه فقط متفورمین میخوردم که پریم منظم بمونه

بله

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم تنبلی تخمدان دارم زخم دهانه رحم هم دارم اضافه وزن هم دارم هرمن مردانه هم دارم اما با همه این شرا ...

واقعا خوش حال شدم برات عزیزم

اگر رو بستش نوشته منفیه بزار روز در میون دوباره تست بگیر 

میگما خط کنترل ک پایینه خط بالایی حتما باید پررنگ باشه؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙