2777
عنوان

تمبلی تخمدان

124 بازدید | 20 پست

تا کی باید مصرف متفورمین و پروژسترون رو ادامه بدم؟!الان یکماهه که مصرف میکنم به علاوه اسپیرونولاکتون 

تا کی مصرف کنم ک کاملا خوب بشم؟!

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش کن رژیم بگیر  تنبلیتم خوب میشه

یه مدت ورزش میکردم اما نتیجش به اندازه قرصا خوب نبود

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
تنبلی هیچوقت خوب نمیشه و درمان قطعی نداره چون بیماری ارثی فقط میشه کنترلش کرد و شدتشو کم کردش

پس واسه من چطور خوب شد تازه تو خانواده من اصلا کسی تنبلی نداره تنبلی تخدان بیشتر به خاطر کم کاری تیروئیده واسه من خوب شده هفته پیش سونو دادم

پس واسه من چطور خوب شد تازه تو خانواده من اصلا کسی تنبلی نداره تنبلی تخدان بیشتر به خاطر کم کاری تیر ...

متخصص زنان به من گفتش هیچوقت درمان قطعی نداره و فقط میشه کنترلش کرد با افزایش سن علایمشم کمتر میشه ممئنا کسی توی خانوادتون مبتلا بود حالا شاید چند نسل قبل شما بوده که مبتلا بوده من هم سونو دادم که سونوگرافیست گفتش کرایتریای pco کم شده ولی هر جا از تخمدان ماها سونو بگیرن مشخص که تنبلی داریم 

متخصص زنان به من گفتش هیچوقت درمان قطعی نداره و فقط میشه کنترلش کرد با افزایش سن علایمشم کمتر میشه م ...

نمیدونم الان مامان بزرگم مامانم خواهرام عمه و خاله ام دختر دایی هام و دختر عموهامو  دختر عمه و دختر خاله میدونم که ندارن اما این بار که سونو دادم گفت هیچی نداری سونو واسه چکاب معمولیه؟گفتم قبلا تنبلی داشتم گفت سونوت که پاکه