2777
2789
عنوان

ایا حساسم؟؟؟؟☹️

128 بازدید | 14 پست

اگه همسرتون دخترای فامیل نه چند تا دختر از اسناهاشون که هم محله ای بودن قدیما فالو کنه دخترا هم دخترا خرابی باشن

شما واکنشتون چیه؟؟؟؟

ایا من حساسم؟

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

نه من بدبین و انگ چسبون به دیگرانم

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو جایگاهی نیستم قطعا که سالم یا خراب بودن دیگران رو تشخیص بدم اول ...تا وقتی چیزی حس نکنم مشکلی ...

من اگه کلا بفهمم دخترا رو فالو کرده چه خوب چه بد خوشم نمیاد مگه اینکه فامیل باشن

دختر فالو کنه باید بره خونه ننش! 

چه برسه دختره اشنا و خرابم باشه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
من اگه کلا بفهمم دخترا رو فالو کرده چه خوب چه بد خوشم نمیاد مگه اینکه فامیل باشن

آدمها  میزان حساسیتشون متفاوت هست ...ولی من شخصا زندگی رو برپا اعتماد میزارم به دو دلیل اول که دختر که فقط تو اینستا نیست اگر بخواد کاری کنه و اینکاره باشه حتی تو شیشه در بسته خیانت میکنه و از نظرم وقتی خانمی این میزان واکنش میده ..شوهره با خودش میگه من چه ادم حسابیم و چقدر خواستنی و هوا برش میداره ...یا حتی اینکارو نکنه به دروغ و پنهانکاری رو میاره ..کاری نداره پیج فیک ساختن 

آدمها  میزان حساسیتشون متفاوت هست ...ولی من شخصا زندگی رو برپا اعتماد میزارم به دو دلیل اول که ...

من خیلی حساسم ولی نشون نمیدم البته اینطور موردی هنوز پیش نیومده خداروشکر