2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین زمان بین هفته 18 تا 20 من خودم 18 رفتم

عزیزم دکتر باید بنویسه یا میری سنو گرافی انجام که داد نتیجه رو میبری پیش دکتر 

اخه ویزیت دکترم گرونه یه بار قبله سنو پول بدم یه بارم بعد سنو

من بچم مشکل داره دکتر گفته از ۱۴ هفته به بعد میتونی بری برام عجیب بود دکتر مشهوریم هست الکی حرف نمیرنه. من شنیده بودم ۱۷ تا ۱۹ عه

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
عزیزم دکتر باید بنویسه یا میری سنو گرافی انجام که داد نتیجه رو میبری پیش دکتر  اخه ویزیت دکترم ...

آره عزیزم دکتر برات مینویسه بدون نسخه پزشک که آنومالی نمیگیرن ازت . دکترت نامردی کرده می تونست همون موقع تاریخش رو حساب کنه و برات تو دفترچه بنویسه . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
آره عزیزم دکتر برات مینویسه بدون نسخه پزشک که آنومالی نمیگیرن ازت . دکترت نامردی کرده می تونست همون ...

اره واقعا

دکتر من هر ۴ هفته یه بار از روز اول بارداریم واسم نوبت میزنه واسه چکاب  با اینکه روند بارداربم طبیعیه 

دکتر شما هم همینطوره؟

اره واقعا دکتر من هر ۴ هفته یه بار از روز اول بارداریم واسم نوبت میزنه واسه چکاب  با اینکه رون ...

دکتر منم مث شماس ولی دفعه پیش ده روز بعد نوبتم نوبت زد.یکم نگران شدم ولی باز دوباره ۴ هفته زده

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اره واقعا دکتر من هر ۴ هفته یه بار از روز اول بارداریم واسم نوبت میزنه واسه چکاب  با اینکه رون ...

آره اونکه طبیعیه باید ماهی یکبار چکاب بشین و تحت نظر باشین . ولی مثلا این ماه که میرم دکتر برای ماه بعد آزمایش و شونوگرافی و هر چی که لازمه مینویسه . بعد که جوابش رو گرفتم دوباره ماه بعد میرم پیشش

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی