2777
2789

سلام خانوما سن بارداریم سونو و پریود دوهفته اختلاف دارم واسه ۱۹ تیر نوبت ان تی دارم ک طبق سونو قلب میشه ۱۳ هفته و طبق پریود ۱۵ دکترم گفت خیلی دیره دو روز دیگه برو حالا نمیدونم چیکار کنم اخع ب سختی همین نوبتم گرفتم کسی بوده ک پریود و سونو قلب اختلاف داشته باشه و طبق سونو قلب ان تی رو رفته باشه؟؟ بنظرتون من چیکار کنم اگه کسی تجربه داره ممنون میشم راهنماییم کنه

خدایا از اینکه همیشه پیشم هستی و هوامو داری شکر 😗😗
خب همونی که دکترت گفته‌. ان تی از ۱۱ هفته شروع میشه تا ۱۳

اخه میگم ب سختی نوبت گرفتم و اینکه میگم دیرتر برم ک جنسیت مشخص هم شاید مشخص شه 

خدایا از اینکه همیشه پیشم هستی و هوامو داری شکر 😗😗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اکثراً زمان سونو با پری یک تا دو هفته اختلاف داره که به خاطر زمان لقاح و یا ژنتیک هستش 

عموماً یه زمان بینابین رو در نظر میگیرن

ان تی رو از۱۱هفته تا ۱۳ خوبه بدی چند روز زود و دیرش هم مهم نیست فقط شاید اگه زودتر بری جنسیت جنین رو نتونه درست حدس بزنه پس به دلت بد راه نده و طبق گفته دکترت برو و از سلامت نینی مطمئن شو

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اخه میگم ب سختی نوبت گرفتم و اینکه میگم دیرتر برم ک جنسیت مشخص هم شاید مشخص شه 

به جنسیت تو اون هفته اعتماد نکن. بعدم ان تی از ۱۳ هفته به بعد دیگه قابل اطمینان نیست و یهو دیدی یه سری آزمایشای بیخود ازت گرفت و نگرانت کرد. این غربالگری خیلی مهمه بخاطر جنسیت ریسک نکن. باز میل خودته میتونی جای دیگه وقت بگیری به هر حال اصولش اینه که گفتم بازم خود دانی دکترتم درست گفته

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
2790
2778
2791
2779
2792