2777
2789
مربا البالو درست کنید بعد ابش رو برای شربت بردارید. اینطوری با یه تیر دونشون زدین

ن اصلا کار اشتباهیه

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا؟ من مامانم ده ساله همین کار و میکنه. هر دو هم شربت هم مربا مزش عالی میشه. البالو فقط برای شرب ...

مامان‌منم همین کارو میکنه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
نه چرا؟ من مامانم ده ساله همین کار و میکنه. هر دو هم شربت هم مربا مزش عالی میشه. البالو فقط برای شرب ...

آخه برای مربا اسرافی نداره و بازیافتی هم نداره چطور شربتم درست میکنه؟قطعا شربتش مزه قوی نداره

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره

هسته های البالو رو بگیر لایه ب لایه شکر بریز روشون بزار تو یخچال ی روز لمونه آب میندازه بعد میریزی تو قابلمه میزاری رو شعله باحرارت کم بپزه نودش کم کم غلیظ میشه بعد برش میداری البالو هارو جدا میکنی اون شهدش میشه شربت 

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
آخه برای مربا اسرافی نداره و بازیافتی هم نداره چطور شربتم درست میکنه؟قطعا شربتش مزه قوی نداره

اب مربا خیلیه. من مامانم قابلمه بزرگ دزست میکته یه شیشه نوشابه شربت ازش میگیره مربا هم هنوز اب داره. مزش قوی و کامله حتی خوش‌مزه تر از سن ایچ

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨