2777
2789

چرا مجبور ب زندگیه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا تو هم بزنش کاری نداره که ولی بعدش یه مدت حسرت میخوری تو دلت کینه میشه خودتو خالی کن نزار تو دلت ...

من بزنمش اون وحشی تر میشه، الان سه ساله ک این وضعمه اگر ازدواج اولم بود یه ثانیه نمیموندم، و اینکه بچه داریم، دوس ندارم بچم حسرت پدرو مادر باهم رو داشته باشه

چون الان دوسال و دوماهشم هست وقتی من با پدرش قهرم هی میره توی اتاق خواب منو صدا میکنه، دوباره میاد بیرون باباشو صدا میکنه

چرا مجبور باشه؟ مگه کتک بخوری نیمتونی راحت طلاق بگیری ازش؟

مشکل اینه ک نمیخام طلاق بگیرم، یبار جدا شدم یعالمه نگاه سنگین با اینکه توی عقد هم جدا شده بودم، خیلی بد بود

الان ک دیگه ازدواج دومه و بچه هم داریم

مشکل اینه ک نمیخام طلاق بگیرم، یبار جدا شدم یعالمه نگاه سنگین با اینکه توی عقد هم جدا شده بودم، خیلی ...

چیکار به نگاه مردم داری واقعا، ارزشش رو داره که افسرده و پیر و مریض بشی؟
دلت واسه بچه هات نمیسوزه تو همچین جایی بزرگ شن و هر روز ببینند مادرشون کتک میخوره؟

من بزنمش اون وحشی تر میشه، الان سه ساله ک این وضعمه اگر ازدواج اولم بود یه ثانیه نمیموندم، و اینکه ب ...

به یکی که شوهرت خیلی روش حساب میکنه ازش حرف شنوی داره بگو تا باهاش صحبت کنه یا خودت برو پیش مشاوره راهنماییت کنه دستش بشکنه الهی

چیکار به نگاه مردم داری واقعا، ارزشش رو داره که افسرده و پیر و مریض بشی؟ دلت واسه بچه هات نمیسوزه تو ...

جدا هم بشم اول ک بچمو نمیده بهم، دوم ک واقعا نمیتونم چون دیگه برا بار دوم پشتوانه ای ندارم

من بزنمش اون وحشی تر میشه، الان سه ساله ک این وضعمه اگر ازدواج اولم بود یه ثانیه نمیموندم، و اینکه ب ...

خب فکر نمیکنی بچه ات ببینه مادرش با پدرش دعوا دارن و مادرش کتک میهوره تاثیر بد تری از طلاق براش داره و در بزرگسالی ضربه میخوره؟؟؟ طلاق انقدر چیز مهم و بزرگی نیست در مقابل این آسیب ها

خب فکر نمیکنی بچه ات ببینه مادرش با پدرش دعوا دارن و مادرش کتک میهوره تاثیر بد تری از طلاق براش داره ...

شوهرم برای شهرستانه، اونوقت بچم رو همش توی این راه ها میبره میاره، بچه دو تربیته میشه و خیلی از مشکلات دیگه

شوهرم برای شهرستانه، اونوقت بچم رو همش توی این راه ها میبره میاره، بچه دو تربیته میشه و خیلی از مشکل ...

فک نمیکنم اینا به اندازه ی دیدنه کتک خوردن مامانش روح و روانشو بهم بریزه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇