2777
2789
عنوان

تا کی دنبال پولم بدوم😞

305 بازدید | 32 پست

بچه ها من خونگی کار میکنم کیک درست میکنم برای ی کافی شاپ دوماه پیش کیک بردم چند تا حدود۱۶۰اینا شده.هنوز پولمو نداده هر بار میگم کلی عذرخواهی میکنه میگه تا شب میریزم ولی نمیریزن ۴_۵بار بهش گفتم،حضوری هم هر وقت میرم نیست خود صاحب کافه شاگرداش میگن میگیم بهش،بخدا دیگه خجالت میکشم بگم خودم نمیدونم چطور خودش خجالت نمیکشه چیکار کنم؟

دیگه درست نکن یا تهدید کن بگو جلو مشتریا ابروریزی میکنم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن بگو شما ظاهرا خواهش محترمانه رو متوجه نمیشی، اگه من پول نیاز نداشتم نمینشستم واسه شما کیک بپ ...

اگه عرضه داشتم اینجوری حرف بزنم همون‌روز اول پولمو میداد😞

یه وقت که مطمعنی هست برو در حضور مشتریا پولتو طلب کن.وبگو همین الان لازم دارم چون دارم میرم مسافرت کارتامم سوخته دستی بده..اگرم گفت کارت به کارت .. کارت خواهرت همرات باشه بگو به این بریز که دروغتم رو نشه.اونم مجبور میشه طلبتو بده

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..

اینجور ادما عمدا جوری رفتار میکنن که خودت روت نشه 

بری دنبال پولت!!!!!!!!اخه برای یه کافه تسویه پول چندتا کیک چیزی نیست که 

شما بار بعدی قبل از گرفتن پول کیک و دسر تحویل نده مثل بقیه 

من برای یه تولد دسر سفارش دادم پیک که فرستاده بودن اول فاکتور رو داد دستم قشنگ وایساد نگاهم کرد پولو که دادم دوتا سینی تارت  رو داد دستم 

بعدم اگر پولتو نداد مهمون ببر گرون ترین های منو رو سفارش بده حسابتو صاف کن بیا بیرون 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

حتما پیگیر باش

همینجور که اون پررو بازی در میاره شما پررو بازی در بیار

به خدا 300 هزار تومن را به خاطر اینکه دو بار گفتم ندادن دیگه روم نشد نگفتم.  برداشت و رفت تازه دو سال براش کار کردم

پولی نیست ولی زحمت کشیدی برا کارت

آدم که عاشق چش و ابروشون نیست

اگه لج کنه چی جلو‌اونا مث همیشه که به‌من میگه میدم بده ولی نریزه باز

الکی خودتو خسته نکن.اون اگه پول بده بود تا حالا داده بود.پس دادن زمان بیشتر اشتباهه محضه..

با احترام برو ولی جوری که گفتم.. تجربه شده 

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..