2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

135 بازدید | 23 پست

سلام کسی از دیجی کالا خرید کرده راضی باشه ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان از دیجی کالا خرید نکن واقعا افتضاحه

خودم میترسم گفتم بپرسم شاید کسی راضی باشه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
خودم میترسم گفتم بپرسم شاید کسی راضی باشه 

اصلا خوب نیست.من یه ساعت خریدم اولا اینکه کلا با عکسش فرق داشت بعدم باطریش باد کرده بود و کلا روشن نشد

بِه‌اِسمَݦ‌رۅۍِݪَب‌هاۍِ‌خيس‌طُـــ...(:❤🌌°•Rainbow girl•°⛓🌈
من خرید کردم راضیم

من میخواستم کهنه  شور بخرم 😛

اصلا خوب نیست.من یه ساعت خریدم اولا اینکه کلا با عکسش فرق داشت بعدم باطریش باد کرده بود و کلا روشن ن ...

نشد پسش بدی دیگه؟

موندم چکار کنم قیمتهاش نسبت بیرون مناسب تره 

نمیدونم میشه پس داد یا نه من کلا دیگه دنبالشو نگرفتم

چه حس بدی آدم خرید کنه باب میلش نباشه 

سلام من لب تاب خریدم  خوب بوده مشکلی نداشت

واقعا ؟

عزیزم منم میخوام کهنه شور بخرم نزدیک 500 هزینه کنم اگه خوب نبود چکار کنم پس میشه داد ؟

واقعا ؟ عزیزم منم میخوام کهنه شور بخرم نزدیک 500 هزینه کنم اگه خوب نبود چکار کنم پس میشه داد ؟

راستش اینکه میشه پس داد یا نه نمیدونم اما من یه ساله که لب تاب خریدم خوب بوده مشکلی نداشتم

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
واقعا ؟ عزیزم منم میخوام کهنه شور بخرم نزدیک 500 هزینه کنم اگه خوب نبود چکار کنم پس میشه داد ؟

عزیزم چرا نمیری آقا بزرگ کلی تنوع داشت از. ۳۰۰ تومن تا ۸۰۰ واقعا عالی بود

خدایا شکرت منم مامان شدم❤️خودت مواظبش باش