2777
2789
عنوان

خريد جهيزيه

591 بازدید | 34 پست

همزن برقي كاسه اي و اب ميوه گير و اسياب و مخلوط كن و گاز صفحه اي روميزي و آون توستروپلوپز ضمن اينكه رنگش مشكي نقره اي باشه چه ماركي خوبه؟لطفا چيزي كه داريد ازش استفاده ميكنيدو بگيد نه چيزي كه شنيديد.

لطفا مارك قابلمه هم بگيد😅

واينم بگيد كه وسايل آشپزخونتون چه رنگيه (پارچه اي و پلاستيكي)😁

خلاصه كه هرچي كه ميدونيد لازممه و به دردم ميخوره رو بگيد لطفا😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم هرچیزی که لازم داریو بگیر نه واسه خاک‌خوردن توی کابینت گلم

حرفتون درسته يه ليست درست كردم و وسايل اضافي رو حذف كردم حالا اينايي كه نوشتم به كارم مياد هميشه

مارک چیزایی که گفتی سون استاره،پلاستیکی گلبه ای و بادمجونی

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

حرفتون درسته يه ليست درست كردم و وسايل اضافي رو حذف كردم حالا اينايي كه نوشتم به كارم مياد همي ...

من غذاساز فیلیپس دارم

کلا کار راه اندازه

پلوپزم پارس خزره

گاز صفحه ایم اخوان

اون تستر ندارم 

همزن برقیمم فیلیپس گمونم دقت نکردم تا حالا😁

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        

عزیزم من مارک قابلمه هام عروس هست ( شدیدا راضی ام) مارک ابمیوه گیری مخلوط کنم پاناسونیک.مارک همزن برقی هم فلر( خیلی از اینم راضی ام) .پلوپزم پارس خزر که اصلا استفاده نمیکنم مونده تو انباری خاک میخوره😐 آون تسترم ندارم.

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

ابمیوهگ یریم مولینکس

اسیاب یک دو سه مولینکس

مخلوط کن bitron که قدرت بالای یخ شکن داره که خیلی از مخلوط کن ها نداشت.

خرد کنم کنوود 4 تیغه.قدرت عالیه اما حجم کمی میشه باهاش خردکرد.برایاستفاده روزانه عالی و سریعه اما مثلا سبزی خورشتی نمیشه باهاش خرد کرد.

چرخ گوشت و همزن کاسه ایم بیشل.چرخ گوشتمو راضیم خیلی خوبه.همزن برقیمم بنظرم خوبه اما همزنای بقیه رو ندیدم که بتونم با مال خودم مقایسه کنم.کار منو که راه میندازا.

سرویس قابلمم مارک کاندید هست.تو دیجیکالا داره برو ببین.

پلاستیکی هام صورتیه.برقی هام همگی سفید.قابلمه هام سرمه ای و مشکی

بقیه وسایل برقیمم هنوز استفاده نکردم که بگم خوبه یا نه.

ابمیوهگ یریم مولینکس اسیاب یک دو سه مولینکس مخلوط کن bitron که قدرت بالای یخ شکن داره که خیلی از م ...

ببخشید سبزی خورشتی تو چطوزی خورد میکنی 

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈