2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا چیزی نمیشه که خالم حامله بود نمیدونست حاملس رفته بود عکس بندازه دقیق یادم نیست عکسه واسه کجا بود . اشعه ایکس خورد به بچش ولی الان بچش سالمه و خیلی سالم از اون موقع میگذره و بلای جونشم شده 

نبابا بعدا خارج میشه اونم یه عکاس معمولی بوده اطلاعات نداشته

اره بيشور منو ترسوند گفت ريه ات سالمه ولى اشعه اين عكس ممكنه سرطان تو بدن ايجاد كنه من انقدر ترسيدم گفتم چه غلطى كردم😂😂😂😂

نه بابا چیزی نمیشه که خالم حامله بود نمیدونست حاملس رفته بود عکس بندازه دقیق یادم نیست عکسه واسه کجا ...

اره رو در وروديش زده بود زناى حامله نبايد بيان تو اصلا چه برسه خودشون انجام بدن 🙈خداروشكر عزيزم كه سالمه اره منم ميدونستم چيزه خاصى نيس زنه كه انجام ميداد منو ترسوند

اره رو در وروديش زده بود زناى حامله نبايد بيان تو اصلا چه برسه خودشون انجام بدن 🙈خداروشكر عزيزم كه ...

اینا میخوان ادمو سرکار بزارن اصلا به حرفشون گوش نده 

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

سلام من واسه خنده توی راه اهن ار داخل اون دستگاه اشعه ایکس ها که ساک هارو از توش رد میکنن کنترل کنن رد شدم(یعنی داخلش رفتم از اونور خارج شدم) حالا منو استرس گرفته یکی میگه سرطان میگیری یکی میگه دیگه بچه دتر نمیشی و هر کی یه چیزی میگه تروخدا کسی اگه اطلاع داره میشه بهم بگه کمکم کنه