همیشه همه ما آدما فکر میکنیم که مشکلاتمون بزرگترین مشکلاته و هیچ کس اندازه ما درد نکشیده.. هیچ کس نمیتونه شرایط زندگیمون رو درک کنه....
بعد مدت ها اومدم نی نی سایت این چند روزی ک مداوم سایت رو چک میکنم و تاپیکا رو میخونم , هرشب دارم با غصه و درد میخوابممم...
غصه ادمایییی از جنس خودمون که مشکلاتییی عجیب دارن که تو حتی فکرش رو هم نمیکردی...
روز اول یه خانمی تو یکی از تاپیک ها دیدم نوشته از مشکلات هم تعجب نکنبد و نگید نمیشه چون براتون اتفاق میا فته فقط بگید پناه بر خدا....
امشب داشتم با خودم حساب میکردم چفدر من این روزا دارم جمله پناه بر خدا رو تکرار میکنم چقدر مشکل و درد تو دنیا هست که من نمژفتمیدم درک نمیکرذمممممم این روزا تمام مشکلاتیییییی که دارمممم سرم رو میبرم میگم خدایا شکرتتتت شکرتتتتت درد دارم اما میتونم بسازم سختتههه اما من از پسش برمیاممم
حالا فهمیدم راسته که میگن خدا به هرکس اندازه ظرفیتش مشکل میده...
دخترا این روزا با دردتون درد کشیدم و با اشکاتون گریه کردممم من بی نهایت ادم احساسی ایی هستم امشب فقط دوتا تاپیک دیدمممم اما قلبم درد گرفتتتت و شکستممم
چقدر اینجا خوبه برای تشکین دادن و چقدر شما بنده برگزیده خدایید که ادمای بریده شده از زندگی رو راهنمایی میدین و به ارامش دعوت میکنیم...
خدایا ما دوتا درد دیدیم بهم ریختیمممم قربونت برم تویی که هفتاد برابر از پدر و مادر مهربون تری این همه درد و از نزدیک میبینی و صبوری میکنی تا زه وقتش انتقام بگیری و پاداش بدی...
هیشکی اندازه تو محکم و استوار نیست...
دمتون گرم ... دعاگوی همه هستم... التماس دعای زیاد...