2777
2789
عنوان

نی نی سایت

40 بازدید | 4 پست

همیشه همه ما آدما فکر میکنیم که مشکلاتمون بزرگترین مشکلاته و هیچ کس اندازه ما درد نکشیده.. هیچ کس نمیتونه شرایط زندگیمون رو درک کنه....

بعد مدت ها اومدم نی نی سایت این چند روزی ک مداوم سایت رو چک میکنم و تاپیکا رو میخونم , هرشب دارم با غصه و درد میخوابممم...

غصه ادمایییی از جنس خودمون که مشکلاتییی عجیب دارن که تو حتی فکرش رو هم نمیکردی...

روز اول یه خانمی تو یکی از تاپیک ها دیدم نوشته از مشکلات هم تعجب نکنبد و نگید نمیشه چون براتون اتفاق میا فته فقط بگید پناه بر خدا....

امشب داشتم با خودم حساب میکردم چفدر من این روزا دارم جمله پناه بر خدا رو تکرار میکنم چقدر مشکل و درد تو دنیا هست که من نمژفتمیدم درک نمیکرذمممممم  این روزا تمام مشکلاتیییییی که دارمممم سرم رو میبرم میگم خدایا شکرتتتت شکرتتتتت درد دارم اما میتونم بسازم سختتههه اما من از پسش برمیاممم

حالا فهمیدم راسته که میگن خدا به هرکس اندازه ظرفیتش مشکل میده...

دخترا این روزا با دردتون درد کشیدم و با اشکاتون گریه کردممم من بی نهایت ادم احساسی ایی هستم امشب فقط دوتا تاپیک دیدمممم اما قلبم درد گرفتتتت و شکستممم

چقدر اینجا خوبه برای تشکین دادن و چقدر شما بنده برگزیده خدایید که ادمای بریده شده از زندگی رو راهنمایی میدین و به ارامش دعوت میکنیم...

خدایا ما دوتا درد دیدیم بهم ریختیمممم قربونت برم تویی که هفتاد برابر از پدر و مادر مهربون تری این همه درد و از نزدیک میبینی و صبوری میکنی تا زه وقتش انتقام بگیری و پاداش بدی...

هیشکی اندازه تو محکم و استوار نیست...

دمتون گرم ... دعاگوی همه هستم... التماس دعای زیاد...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

دمه شما گرم که اینقد خوبی💟💟💟

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
دمه شما گرم که اینقد خوبی💟💟💟

اینجا انقدر ادمای خوب و موووج خوب هستتتت که بدم باشی خوب مهربون میشی ؛)

مرسی از شما مهربونا  

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این جا رو زیاد جدی نگیر خیلیا دوروغگوان

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
عزیزم این جا رو زیاد جدی نگیر خیلیا دوروغگوان

ولی اخه شصت درصدشون که راست میگن نمیگن ؟؟

نمیدونم راستش ولیییییی کللا زندگیییی خیلی سختتتت شده... امشب دلم از یه تاپبکی بدجوری گرفت...

حتی از ازدواج و زنگی مشترک هم میترسم... با اینکه سعی میکنم تاپیک خیانت کمتر رو نرم اصلا...