2777
2789
عنوان

رلکس اسمایل

| مشاهده متن کامل بحث + 6254 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بابا هر روز تا ۶ بار میتونی تاپیک بزنی    مجانیه استفاده ببر

میدونم 😂😂😂😂😂😂😂

منظورم اینه یه جوریه از یه عنوان چندتا 

حالا فردا میام یه چیزی مینویسم ببینم به روز زسانی میشه 

والا موضوع به این مهمی چرا نمیان 

سلام عزیرم . من هفته پیش عمل اسمایل رو بیمارستان نور پیش دکتر هاشمی (وزیر بهداشت سابق ) انجام دادم . ریکاوری بعد عمل عال . بدون درد . بعد یک هفته . نوشته های ریز رو از دور نمیتونم خوب بخونم . و موقع استفاده از گوشی دچار تاری دید میشم . که گفتن طبیعیه . خودم خیلی استرس دارم .

سلام عزیرم . من هفته پیش عمل اسمایل رو بیمارستان نور پیش دکتر هاشمی (وزیر بهداشت سابق ) انجام دادم . ...

سلام 😍

به سلامتی 😊

نگران نباش  وقتی گقتن طبیعیه 

حتما اولش اینجوریه 

راستی هزینه اش چقدر شد؟

و اینکه من قبلا آر کی کردم نمیدونم کسی که این عملو انجام داده هم میتونه اسمایل کنه؟

سلام عزیرم . من هفته پیش عمل اسمایل رو بیمارستان نور پیش دکتر هاشمی (وزیر بهداشت سابق ) انجام دادم . ...

سلام میشه بگین الان راضی هستین یا نه.من هفته بعد عمل دارم پیش دکتر هاشمی خیلی میترسم

سلام استارتر عمل کردی؟

سلام عزیزم 

نه فعلا 

باید برم نور ببینم چی میگن 

ولی دیروز رفتم پیش یه  چشم پزشک معمولی فقط برای گرفتن نمره  جدید چشم و تهیه عینک تازه

از ایشون پرسیدم که من آرکی کردم میشه ریلکس اسمایل کنم گفتن نه صلاح نیست  بعد گفتم من خیلی امید داشتم به این عمل

گفت خب برید نور اونجا دستگاهشو دارن ببینید چی میگن

ولی عینک فروشی که امروز ازش خرید کردم یه حرفی زد تامل انگیز بود گفت که شما ارکی کردی قرنیه به هر حال دستکاری شده دوباره جراعت داری؟ و بعد چهل سالگی اسمایل بعد یک سال برمیگرده 

همسرمم گفت سنت بالا بره ممکنه باعث آب مروارید بشه این همه دستکاری 

یه کم مردد شدم ولی در اولین فرصت میرم با متخصص نور صحبت میکنم که در آینده باعث آب مروارید نمیشه و اینکه بعد ۴۰ سال آیا به سرعت اثرش از بین نمیره؟

سلام میشه بگین الان راضی هستین یا نه.من هفته بعد عمل دارم پیش دکتر هاشمی خیلی میترسم

سلام میشه بگید عمل تون چطور بود

بعد عمل تو خونه چند وقت درد داشتید

دردش زیاده ؟؟

دید دور و نزدیک شما خوب شد ؟؟

سللم چشماتو اسمایل کردی چیشد استیگماتت چند بود

نه عزیزم باید اول بررسی بشه هم نزدیکم خیلی خیلی ضعیف شده هم دور هر موقع شرایط مهیا بشه باید برم ببینم چه کار میشه کرد اگه بشه لنز داخل چشمی میزارم