2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

468 بازدید | 15 پست

خانوما ببخشید بابت سوالم 

سنگو چطوری تشخیص بدیم منظورم بعد از افتادنه

سوالم اینه سنگ مامانم اندازش 4در5 میله ولی این سنگی ک الان افتاده خیلی کوچیکه شاید اندازه نوک سوزن باشه 

ممکنه همین باشه یا باید بزرگتر باشه خودم فک میکنم 4 در 5 باید اندازه ی عدس باشه درسته؟؟ 

نه منم چهار میلی داشتم اصلا نفهمیدیم چطور افتاد ندیدمش اصلا انقدر سونو رفتم گفتن چیزی نیست تاموقعی که تو هالب بود درد داشتم بعدش که مایعات خوردم و راه رفتم خودش افتاد گمونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگین چطور دفع کردن؟ یعنی چیکار کردن که دفع شد؟؟؟😣منم دارم

نمیدونم همینه یا نه ولی بجز داروهای دکتر

قطره سنکل

آب 

هندونه پخته

خارشتر

اینارو خورده حدودا دوهفته هم هست تقریبا لب ب برنج و نون نزذه و

فقط غذاهای آبکی و مایعات

جمکنه چند تیکه شده باشه یا شایدم شن بوده که دفع شده

من اطلاع خیلی کمی دارم خودمم سنگ دارم که هنوز دفع نشده تابحال نداشتم الان تو بارداری دارم

ماالشعیر مالت بهنوش بخوره زیاد

هندونه و پوستش رو بپزه و اب رو بخوره

ترب سیاه هم میگن خیلی خوبه

جمکنه چند تیکه شده باشه یا شایدم شن بوده که دفع شده من اطلاع خیلی کمی دارم خودمم سنگ دارم که هنوز د ...

آره ماالشعیر رو همه میگن ولی تو نت سرچ کردم نوشته بود ماالشعیر برای همه نوع سنگی مفید نیست چون نوع سنگو نمیدونیم ممکنه بعضیا رو بزرگتر کنه بخاطر همین نذاشتم بخوره

نه منم چهار میلی داشتم اصلا نفهمیدیم چطور افتاد ندیدمش اصلا انقدر سونو رفتم گفتن چیزی نیست تاموقعی ک ...

آخه مامانم یه خانمی بهش گفته بود ببخشید ی ظرف بگیر زیر ادرارت وقتی افتاد اونجوری میفهمی 

الان چون دارو میخوره داروهاشم مسکن داره فعلا درد نداره بخاطر همین از رو درد نمیتونیم بفهمیم

اره، درد بدیه من تو حاملگی گرفتم هیچ دارویی هم نمیتونستم بخورم. کلیه منم سنگ سازه. من بابام یه عمره داره میسازه با این درد تا چند وقت پیش که اب کرفس خوردم درد گرفتم دوباره و با سنکل اروم شدم دیگه بابام گفت تخم کرفس هم پس خوبه و گرفت و خورد و گفت که خیلی خوب بوده هرروز مبخوره

اره، درد بدیه من تو حاملگی گرفتم هیچ دارویی هم نمیتونستم بخورم. کلیه منم سنگ سازه. من بابام یه عمره ...

داروهای آقای کردی رو امتحان نکردین؟؟ خیلیا تعریف کردن تو نت