2821
2789
من فعلا فقط سایز یک گرفتم آستین بلند آستین کوتاه و رکابی چند دست، سایز دو و سه هم از هر کدوم چندتا ب ...

سلام.سایز یک همون سایز صفر میشه؟فروشنده به من اینطور گفت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام.سایز یک همون سایز صفر میشه؟فروشنده به من اینطور گفت

یه ست بیمارستانی بگیر همون اول تنش میکنی معمولا بیمارستان خصوصی خودش هم یه دست میده اینا میشه سایز صفر. 

سایز یک سه تا بگیر، سایز دو و سه رو بسته به فصلش دو دست بگیر . 

جوراب دار نگیر زیر دکمه دار بگیر و به جز اینا برای آتلیه یا مهمونی متناسب با فصل لباس خوشگل بگیر

من اصلا نمیدونم لباس چیا باید بگیرم.خواهر شوهرم میگه سایز صفر ازاین حنس ارزونا بردار امروز رفتم یه د ...

سایز صفر همون اول بچه میپوشه باید صددرصد نخ پنبه باشه این ارزونا نخ پنبه نیستن بچه طفلک اذیت میشه

یه ست بیمارستانی بگیر همون اول تنش میکنی معمولا بیمارستان خصوصی خودش هم یه دست میده اینا میشه سایز ص ...

اینکه میگین سایز یک و دو دودست بگیر یعنی چیا دقیقا؟

سایز صفر همون اول بچه میپوشه باید صددرصد نخ پنبه باشه این ارزونا نخ پنبه نیستن بچه طفلک اذیت میشه

خواهر شوهرم رفته از همین ارزونا خریده میگه خیلی استفاده نمیشه

اینکه میگین سایز یک و دو دودست بگیر یعنی چیا دقیقا؟

بلوز زیر دکمه دار و شلوار، حالا بسته به فصل میتونه بلوزش رکابی، آستین کوتاه یا آستین بلند باشه. 

پیش بند ست لباس و کلاه نرم تمام نخ هم چندتا بگیر

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز