2777
2789
عنوان

مشکل پای پسرم

178 بازدید | 10 پست

سلام خانوما مشکل پای پسرم جوریه که پاش از قسمت پاشنه به سمت داخل کجه که میگن علتش صاف بودن کف پاشه میخوام ببینم آیا کسی این مورد رو دیده؟ و اینکه دوباری پسرم رو دکتر بردم دو جای مختلف که اصلا از نوع برخورد و معالجه شون خوشم نیومده چون اصلا وقت نمیزارن ودر کسری از ًثانیه ویزیتت میکنن و خدافظ 

دنبال یه دکتر خوب هستم که با دقت بهم جواب بده و واسمون وقت بذار خانومای تهرانی عزیز همچین پزشکی رو سراغ دارین آیا؟

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

من خودم تقریبا همین طور بودم رفتم فیزیوتراپی و دکترم بنظرم بهترین و مهربووووون ترین دکتر دنیااااا بود البته من خوزستانم به حدی مهربون بوووود که من جلسه آخر فقطططط گریه میکردم اینقددد دوستش دااااشتم و از بهمن تا فروردین امسال طول کشید درمانم

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم تقریبا همین طور بودم رفتم فیزیوتراپی و دکترم بنظرم بهترین و مهربووووون ترین دکتر دنیااااا بو ...

چه خوب عزیزم کاش همه دکترا اینجوری بودن

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

خانوما خیلی برام مهمه تو روخدا اگه دکتری سراغ دارین بهم بگین میترسم دیر بشه واسه پسرم

الان دیگه مشکلت حل شده؟

یه کفش مخصوص برام سفارش داد کتونی ولی طبی ظاهرشم خییییلی خوشگل میلی متری اندازه پام رو گرفت سفارش داد شرکت های مهندسی پزشکی تهران برام ساختن قشنگ طبق قالب پام بعد گف روزی یک ساعت پیاده روی کنی سریع فرم میگیره که من بخاطر کنکور اصلاااا پیاده روی نکردم و بعد هم ۱۵ جلسه فیزیوتراپی رفتم و ایشالله پسر شما هم چون استخون هاش نرم زووود زود حالت میگیره و خوب میشه

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم

واسه پسر منم کفش سفارش دادن منم گرفتم اما متاسفانه مقاومت میکنه و نمیپوشه واسه اونو گفتن روزی ۸ ساعت باید بپوشه میترسم به عمل بکشه