من هفته۱۶بارداری هستم شوهرم خیلی اذیت میکنه جوری که من همش بغض میکنم و... واقعا حالم و نمیتونم توضیح بدم امروز سریه موضوعی دعوامون شد شروع کرد گیردادن به من منم تازه از حموم اومده بودم اومدو موهام و کشید و حوله رو پاره کرد تو تنم بازم من مهم نیسم جهنم اما وقتی ناراحتم یا اینجوری عصبیو استرس میگیرم شکمم یجوری میشه انگاری سفت میشه بخاطر نی نیم خیلی کوتاه میام اما اون خیلی کش میده میخوام بدونم خدای نکرده اینجوری میشه مشکلی نیس؟ دکتر فردا برام سونوانومالی نوشته بود اما من میخواستم دیرتر برم ولی میگم بهتر نیست برم و خیالم راحت شه بابت نی نیم؟؟ ببخشید من کسی و ندارم سوالامو ازش بپرسم ممنون میشم راهنماییم کنید💗
شوهرت مشکل عضبی داره؟ با همین اخلاقش باردار شدی. ازش یا تغییر کرده؟ بهش بگو بخاطر بچمون نکن😐
میدونی این مجردم بوده مادرش خیلی بها داده من تازه فهمیدم هرکارمیکرد مادرش پشتش بود دعوا میکرد نمیزاشت پسرش بفهمه کلی دیه داده اینجور نبود تازه شده بخدا دیگ مغزم نمیکشه
به دکترت بگو وایه شوهرت توضیح بده که باید ارامش داشته باشی...شوهر من ارزوشه یه بچه سالم خدا بهمون بد ...
توضیح؟ من دیروز داشتم میلرزیدم حالم خیلی بد بود تپش قلب داشتم مامانم گفت ببریمش دکتر مارو گذاشت جلو مطب با دوستاش رفت قلیون بکشه میدونی فشارم رو ۸بود عین خیالش نبود