2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 69 پست
بخدا خیلی کنار میام تازگیا فهمیدم گل میفروشه و میکشه با دوستاش ۶میلیون پولو تو۱ماه به باد داد من طلا ...

میفروشه؟؟؟؟

ای بابا .خب با خانوادت درمیون بذار 

اصلا میشه با همچین ادمی ادامه داد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خیلی کنار میام تازگیا فهمیدم گل میفروشه و میکشه با دوستاش ۶میلیون پولو تو۱ماه به باد داد من طلا ...

گل میکشه عزیزم مواظب خودت باش اینطوری که خطرناکه این رفتاراشم در اثر مصرف گل هستش نمیتونی به بهونه استراحت مطلق بگی یکی بیاد پیشت

خودت جایی نرو که خونه رو برای کثافت کشیدناش محیا نکنی

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
شوهرت مشکل عضبی داره؟ با همین اخلاقش باردار شدی. ازش یا تغییر کرده؟ بهش بگو بخاطر بچمون نکن😐

میدونی این مجردم بوده مادرش خیلی بها داده من تازه فهمیدم هرکارمیکرد مادرش پشتش بود دعوا میکرد نمیزاشت پسرش بفهمه کلی دیه داده اینجور نبود تازه شده بخدا دیگ مغزم نمیکشه

به دکترت بگو وایه شوهرت توضیح بده که باید ارامش داشته باشی...شوهر من ارزوشه یه بچه سالم خدا بهمون بد ...

توضیح؟ من دیروز داشتم میلرزیدم حالم خیلی بد بود تپش قلب داشتم مامانم گفت ببریمش دکتر مارو گذاشت جلو مطب با دوستاش رفت قلیون بکشه میدونی فشارم رو ۸بود عین خیالش نبود

الهی دستش بشکنه. دسعی کن به ازش دور باشی استرس برات خوب نیستا خدای نکرده میگن لب شکری کام شکری بخاطر ...

نمیزاره ک جایی برم دلم مامانم و میخواد ما دوریم نمیزاره برم تنها بمونم که بخدا انقد دلمو شکوند بهش گفتم ایشالله بری بیرون دیگ برنگردی

فدات عزیزم ، مراقب خودت و نی نی گلت باش عزیزم مطمئنم مامی خوبی میشی عزیزم    

ممنون فعلا که انقدر بی لیاقتم که اینجوری دارم ازش نگه داری میکنم دوس ندارم پیش خدا شرمنده باشم😔

ممنون فعلا که انقدر بی لیاقتم که اینجوری دارم ازش نگه داری میکنم دوس ندارم پیش خدا شرمنده باشم😔

نزن این حرفو عزیزم ، مطمئنم همه مامی ها به بهترین نحو مراقب بچه هاشون هستن   

مدرسم تموم شد