2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 69 پست
استارتر با شوهرت مهربون باش تا خودت بیشتر ارامش داشته باشی. هیشکی از محبت فراری نیس

اخرش ب مادرشوهرت چ گفتی دختر

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو کشید؟؟تو بارداری؟؟؟؟واقعا که.. آدم چی بگه....تو جایگاه قضاوتم نیستیم که........متاسفم...... & ...

بخدا اگه باردار نبودم ۱۰۰درصد خودمو راحت میکردم این زندگی خیلی منو عذاب داده

من تو بارداریم شوهرم ورشکست شد مادرمم فوت کرد و مدام تو استرس بودم ولی همش به نی نیم میگفتم نترسیا من پیشتم البته شکمم سفت هم میشد بچه م خیلی استرس روش بود ولی خیلی اروم و عاقله  البته شیردهی به نظرم خیلی مهمتره که شیر بد ندی بچه بخوره

ندیدمش هنوز ولی تصمیم گرفتم دیگه جواب بدم. هر چی جواب نمیدم هم پررو تر میشه هم خودم خودخوری میکنم

اره باوا جواب بده 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

به دکترت بگو مشکلتو و یه جلسه با هم برید مطب بعد دکترت شروع کنه از بارداری گفتن و اول در مورد اعتیاد بگه که مشخص نشه هماهنگ کردید بعد بگه اعتیاد داری یعنی ازش بپرسه که بعد که میخواد بحثو بکشه سمت استرس بتونه بپرسه به همسرتون استرس میدید یا نه

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

اخی عزیزم درکت میکنم منم بارداری سختی داشتم سر قضیه ازدواجه خاهرم خیلی دعوامون میشد مشکل داشتیم حتی چندبارم دستش روم بلند شد میگف با خاهرتو مادرت باید قطع رابطه کنی نمیذاش ببینمشون خیلی مشکل پشت سرگذاشتم بارداری خیلی سختو پر استرسی داشتم همش هرروز یه چشمم اشک بود یکیش خون طوری که دیگه الان میترسم حامله شم بازم همون رفتارارو بکنه،کاریش نمیشه کرد عزیزم باید تحمل کنی ولی یه بار که داد بیداد کرد دستتو بزار رو دلت بگو آی دلم درد گرفتو این حرفا یجوری نشون بدهانگار از استرس دردت گرفته وحالت خوب نیس ک بترسه و بخاطرجون بچشم ک شده دگ اینطوری نکنه

میدونی چیه؟مرداقبل ازازدواج خودشونوشاهزاده سواربراسب سفید رویاها  نشون میدن،اما بعدازازدواج و مخصوصا بعدازبچه تبدیل میشن به شوالیه سواربراسب سیاه کابوس ها   میدونم که موافق حرفمیدچون حقیقته😌 امابازمنمیشه دوستشون نداشت     برای سلامتی خودم و عزیزانم یه صلوات  
استارتر با شوهرت مهربون باش تا خودت بیشتر ارامش داشته باشی. هیشکی از محبت فراری نیس

بخدا خیلی کنار میام تازگیا فهمیدم گل میفروشه و میکشه با دوستاش ۶میلیون پولو تو۱ماه به باد داد من طلاهامو براش فروختم ک ماشین بخریم رفتم دوتا النگو نقره گرفتم حتی مادرمم فک میکنه طلاس به همه گفتم شوهرم خریده قرار شد با این پول فقط برم دوتا دیگ بخرم امروز سر همین دعوا راه انداخت نمیدونی باهام چیکار میکنه خواهر خودش میگه تنهاکسی که میتونه تحمل کنه تویی فقط 

ببخشیدا اما با این اخلاق شوهرت کاش بچه دار نمی شدی صددرصد این مسائل تاثیر بدی روی بچه داره

اخه قبل بچه ک خودشونو نشون نمیدن خودشونو شاهزاده سوار بر اسب سفید جلوه میدن بعد بچه دارمیشی میشن شوالیه سوار براسب سیاه😶

میدونی چیه؟مرداقبل ازازدواج خودشونوشاهزاده سواربراسب سفید رویاها  نشون میدن،اما بعدازازدواج و مخصوصا بعدازبچه تبدیل میشن به شوالیه سواربراسب سیاه کابوس ها   میدونم که موافق حرفمیدچون حقیقته😌 امابازمنمیشه دوستشون نداشت     برای سلامتی خودم و عزیزانم یه صلوات