2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميتوني بايد از خوردن يه سري مواد غذايي به مدت ٣ ماه حداقل جداا پرهيز كني .

سرچ كن غذاهاي مضر براي طبع بلغمي.زياده سخته بگم

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بله، تا حدودی 

خوردنیهای گرمِ سالم بخورید، مثل: عسل و سیاه دونه، سیر، کشمش، انجیر، خرما، مغزی جات‌، روغن هایی مثل نارگیل و زیتون.

از خوردن چیزهای سرد و ترشی جات هم دوری کنید.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
ینی میشه؟؟ دیگه خسته شدم از این بی حالی و بی خیالی😢

بله 

برید طب سنتی، مزاج سرد متاسفانه علت خیلی از دردها و بیماریهاست، اصلاحش کنید، بالاتر هم موارد ریزش رو گفتم.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

عزیزم شما فقط میتونی هفتاد درصد مخالف طبع ینی خوراکی ها و میوه های صفراوی مزاج و سی درشد سردیجات استفاده کنی مصرف زیادی گرنی جات ب کبد اسیب میزنه همینطور بهم خوردگی مزاج هم باعث مشکلاتی از قبیل ریزش مو میشه و اگ مزاج تولدتون بلغم بوده باشه خیلی سخت و عذاب اوره تغیرش همراه با بیماریه 

چه کارایی؟ راهنمایی میکنین لطفا

ببین هر فرد یه مزاج مادرزادی داره ک اگر رو اون باشه فرد بدنش اوکی هس. اما اگر غلبه بگیره اون خوب نیست.اول باید بررسیتون کنم ببینم طبع مادرزادیتون چیه و غلبه چی گرفتید .چون سر خود من بگم گرمی بخور ممکنه برون ریزی داشته باسید و همچنین ب کبدتون اسیب بزنه.