2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=95524434]ناله کنم یا ناله میکنی 😐[/QUO ماجرای من خیلی طولانیه بگو عزیزم تو چت شده

هیچی دیگه هم متاهلم هم مجرد 😐 یه جوریه مثلا همه چی خوبه ها 

ولی هم بزنی گندش درمیاد تا دیر وقت سرکاره ،صبح ساعت 10میره تا شب ساعت 12بعدشم که خستس 

تازگیام خسیس شده 😑😑 ینی دلم میخواد اتیشش بزنم 😶

چی شده؟

دوست پسرم اومد خواستگاریم بعدش مارو دعوت کردن خونشون وقتی رفتیم شرایط دوست پسرم خیلی بد بود به شدتت به مادرش از لحاظ مالی وابسته بود مادرشم ار این ختمای روزگار مادرش همه چیزو واسم توضیح داد گفت باید توی روستا بامن زندگی کنی تموم کارای روستام بکنی منم تهران بدنیا اومدم تهران بزرگ شدم اصلآ نمیتونم اما بخاطر عشقم گفتم باشه اما تا مادرش گفت حرف حرف منه پسرم گفت من رو حرف مادرم حرف نمیزنم من گفتم شاید یه روز مامانت بگه منو طلاق بده تو که این کارو میکنی برای همین منم گفتم نه باید میتقل باشی من منتظرت میمونم تا بتونی روی پای خودت وایسی دیشب باهم حرف زدیم خیلی خوب بود گفت باشه اما امروز بهش زنگ زدم گوشیو روم قطع کرد 

احمق به چه حقی این کارو کرد کاش بهش زنگ نمیزدم الان حالم خیلی بده

تو خیلی باارزشی
تعریف کردم بخونیدش لطفآ حالم خیلی بده

بگیر به یه ورت دیوونه نشدی که قبول کنی ما تو شهریم انقد مشکل شما بری روستا وایلاس اصلا کوتاه نیا 

با این شرایطش موندم چرا زنگش زدی 

ولی دلیل اینکه حالت بده اینکه حس میکنی پسِت زده و حس میکنی بهش نیاز داری در حالی که اگه اون زنگ میزد و شما قطع میکردی این حس به اون منتقل میشد 

دیگه اصلا زنگش نزن خودتم سبک نکن پیشش که فک کنه کشته مردشی 

باز خوب شد زود فهمیدی چقد وابستس و ندونسته نرفتی تو یه زندگی اشتباهی 

الان شما باید دست پیش بگیری قبول نکنی ناز کنی من باشم بیخیال میشم چقد وقیحه که گوشیو قطع میکنه الان باید التماستو کنه قبول کنی