2821
2789
عنوان

کمکم کنین 😢😢😢

94 بازدید | 7 پست

پسرم 26روزشه تاالان خیلی ارومو خوب بوده از صبح تاشب فقط واسه شیرش بیدارمیشد میخورد دوباره میخوابید هروقتم خودم میدونستم جاشو عوض میکردم غری نمیزد ولی الان س شبه روزا خوبه 12شب ب بعد یهو شروع میکنه شب اول فکرکردم دل درد کلی ماساژو شربت دایمیتینو هی راه ببر بذار توگهواره و... اما شب بعد فهمیدم میخواد بخوابه خستس خیلی ولی نمیخوابه گریه میکنه 

چیکارکنم خوابش تنظیم شه ؟ ازچیه یهو بهانه گیر شده ؟ الانم یکم خوابش جا ب جاشه میزنه زیر گریه ی شدید تا میخوابونمش اروم میگیره میخوابه 

خانما کمکم کنین وقتی گریه میکنه جیگرم خون میشه😢😢

قنداقش کن

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دستاشو میگیری یا حتی پتو میاری روش عصبی میشه دستاش باید ازاد باشه 😢

دستاشو بذار بیرون قنداق خستگی بچه رو میگیره نمیذاره تو خواب بپره بد خواب بشه

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

البته واسه موقع خواب میگم اینا رو الان که هوا گرمه تو طول روز نمیشه قنداقش کرد

2823
2791
2779
2792