2777
2789
مادرش ی سلیطه ای،هست ک نگوو

حالا پسرش خوشبخت شد مادرشوهر منم همینطوری بود و هست ولی من علی رغم اینکه شوهرم خیلی اذیتم میکنه ولی بش گفتم خرخره کسیکه بین من و تو جدایی بندازه میجوم حساب کار دستش اومده اما باز سلیطه گریاش ره داره انقد که فکرم به طلاق میره😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای من😢 پس راه درستو انتخاب کردی.کاش زودتر به خودت میومدی و خودتو نجات میدادی.خدالعنتشون کنه. ...

اگه ی حرکت از اون میدیدم مطمعنن.۸ساال زندگی و ک با بچگی جمعش کردم و خراب نمبکردم

عزیزم سخته میگذره دختر دنیا به حال تو نگاه نمیکنه همچنان صبح ها طلوع میکنه و شب ها غروب 

یه روز یکی خوشحاله یکی غمگین سعی کن مثل دنیا باشی و هرروز یه روز جدید هست و به نظر من با چیزایی که گفتی امروز روز طلوع بوده برات 

از اول بساز و شروع کن 

دختر من سه بار از اول ساختم نمیخوام توضیح بدم ولی میخوام بدونی که زنده ام و خوشحال 

افرین بهت که خودتو ازاد کردی و بدا به حال مقصرین 

۱۱ سالگی ازدواج کردی 😐😐 ۱۴ سالگی بچه دار شدی؟

وااای!خیلی زود ازدواج کردی که.عیب نداره.وقت زیادی داری.بچتو بده به مادرت برو سرکار.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اگه ی حرکت از اون میدیدم مطمعنن.۸ساال زندگی و ک با بچگی جمعش کردم و خراب نمبکردم

خدابهش عقل بده.قوی باش عزیزم.ازنو بساز بابچت.گوربابای همشون.دیگه تو مخی نداری.راحت شدی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
منم اونجا بودم مامانم نجاتم داد

خانوادم خیلی،بهم بد کردن اول بچه بودم شوهرم دادن

بعدش ک سعی کردم حدا بشمم 

با سیم کابل و کمربند کتکم زد 

۴سال گعتم طلاق تا پارسال دست و پاهام و بست کتکم زد حتی ....ـولی،من باز گم نیاوردم چوووون ی مشت عوضی بودن خدازشون نگذره

وااای!خیلی زود ازدواج کردی که.عیب نداره.وقت زیادی داری.بچتو بده به مادرت برو سرکار.

بچع رو بابام نزاشت بگیریمم

گفت بگیری باید بری تو کوچه بخوابی

ولی،میتونه بیاد و بره

برم سرکار میکشتممم همی،گوشی و نگرفتا برام تعجبه

خدابهش عقل بده.قوی باش عزیزم.ازنو بساز بابچت.گوربابای همشون.دیگه تو مخی نداری.راحت شدی.

گور  باباییی همه شوووون .ک هر،چی تلاش کردم ی سنگ انداختن.

راه رفتم جلو خانوادم از خوبی های شوهرم گفتمم

ک ی روز،از،بدی هاش گفتمم کسی باورش نشد

الان همه مقصر ای طلاق منو میدونن

بچع رو بابام نزاشت بگیریمم گفت بگیری باید بری تو کوچه بخوابی ولی،میتونه بیاد و بره برم سرکار میکش ...

آخه اینهمه سختگیری واسه چیه!؟نمیفهمم.پس بچت چی!؟طاقت میاره؟

گور  باباییی همه شوووون .ک هر،چی تلاش کردم ی سنگ انداختن. راه رفتم جلو خانوادم از خوبی های شوه ...

واست مهم نباشه.هرکی هرچی میخواد بگه.