2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم☹

392 بازدید | 20 پست

سلام خانومای نی نی سایتی

میخاستم بدونم کسایی که امسال (۱۳۹۸)رفتن برای عکس رنگی رحم هزینش چقدر شده؟؟؟( ازاد)

واینکه بعد عکس رنگی باردار شدید؟؟؟

ایا مشکل از خودتون بود ؟؟؟

کسایی که با عکس رنگی باردار شدین شوهراتون سالم بودن؟؟؟؟؟؟

لطفا بگید😭

من دی ماه ماه رفتم ی ماه بعدش باردارشدم ضیعف بودتخمدانام ،هزینش136تومن

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من رفتم با بيمه تامين اجتماعي  تهرانم ،١٦٨تومن خرداد ماه ، 

همسرم مشكل خاصي نداشت اون ماه گفت دكترم جلوگيرى كن اين ماه اولين ماه بعد از عكس رنگى هست كه اقدام كردم يه هفته ديگه مشخص ميشه كه باردار هستم يا نه !

ان شاء الله كه هستم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼
من اردیبهشت رفتم ۲۸۰ افتاد بدون بیمه شوهرم خداروشکر سالمه بعد از عکس رنگی اولین ماهه که دارم دارو ...

انشالله عزیزم جواب بگیری بعد چن وقت اقدام رفتی عکس رنگی؟؟خودت چی تخمدانات خوبن ینی فولی خوب داری

انشالله عزیزم جواب بگیری بعد چن وقت اقدام رفتی عکس رنگی؟؟خودت چی تخمدانات خوبن ینی فولی خوب داری

بعد از ۳ سال ..آره قبلن یبار دارو برا تحریک تخمک خوردم فولی ۲۱ و ۱۹ بود ایندفعه ۱۱ پری رفتم سونک ۱۲ بود دوباره برام آمپول نوشت گفت بزن روز ۱۵ که فردا میشه باید برم سونو..برام دعا کن فولی هام به حد نرمال رسیده باشن🙏

من همیشه فولی های خیلی خوبی دارم اونم چند تا و پریودام منظمه لازمه عکس رنگی بگیرم؟

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
انشالله عزیزم اگه بودی حتما بهم بگو دلگرمیه برام

چشم حتما 🙏🏼😘

انشاءالله كه شما هم به حق محمد آل محمد 

باردار بشيد تا ماه ديگه 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼