2777
2789
عنوان

احضار روح

| مشاهده متن کامل بحث + 7364 بازدید | 208 پست
خوب پس به هدفش رسیده 😔 خودم هم به این مسئله رسیدم چون با خودش که صحبت میکردم مشکلاتش رو قبول داشت ...

همش رو هم نمیشه ب جن عاشق ربط داد. اگه اوایل اینطوری نبوده پس همون زیر سر جن هست. اگه از اولش اینطوری بود کلا مدلش اینطوری بوده.

prove yourself to yourself not others
عزیزم شما برا همه میتونید احضار کنید؟یعنی یکی مشکلی داشته باشه ک بیاد پیشت بواسطه احضار براش حل کنی؟

عزیزم من مدیوم نیستم. تو گروهمون هم اونی که مدیوم بود فوت شد. به واسطه احضار نمیشه مشکلی رو حل کرد. فقط شاید از دلیل اون مشکل خبرداربشی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من مدیوم نیستم. تو گروهمون هم اونی که مدیوم بود فوت شد. به واسطه احضار نمیشه مشکلی رو حل کرد. ...

اهان درسته عزیزم،ولی خیلی دنیای ترسناکی داره احضار من خودم میترسم از این چیزا مخصوصا تو شب،ب نظرت همزاد همون جنه؟یکم اگه در موردش اطلاعات داری بم بگو

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
همش رو هم نمیشه ب جن عاشق ربط داد. اگه اوایل اینطوری نبوده پس همون زیر سر جن هست. اگه از اولش اینطور ...

اوایل خیلی بهتر بودیم ، الان یادم افتاد که دوست دختر قبلی شوهرمم تصادف خیلی بدی میکنه در حدی که حافظش رو برای مدتها از دست داده بود . خودم هم بسیار آدم موفقی بودم ولی بعد از ازدواجم بسیار بد اوردم . دو هفته بعد از عقدم بیماری نادری گرفتم که تا پای مرگ رفتم

اهان درسته عزیزم،ولی خیلی دنیای ترسناکی داره احضار من خودم میترسم از این چیزا مخصوصا تو شب،ب نظرت هم ...

وقتی ما آفریده شدیم خدا ب شیطان میگه انسانی رو نمی آفرینم مگه اینکه ب توهم بدم. جن و شیطان از یه دستن. پس همزاد ما هم جنه. ممکنه همزاد ما زن باشه یا مرد یا اصلا شبیه ما نباشه اما روز تولدش با ما یکیه. حتی ممکنه چند تا همزاد داشته باشیم. ب دودسته هم میشن.همزادهایی ک زندگیتو خراب میکنن و اونایی که کمکت میکنن برا از آینده خبرمیارن خیلی جاها کمکت میکنن. حتی گاهی دیدی بی دلیل غمگین میشیم؟ این دلیلش همون همزاده. اگه غمگین بشه توهم غمگین میشی. برا غلبه بر همزاد هم یه سری دعا وجودداره . من تاحالادنبال این نرفتم 

وای چی ترسناکه یهو این چیزارو راجع به زندگیت بشنوی

الان که دارم فکر میکنم انگار پازله داره جور میشه . 

همیشه شوهرم میگفت به من نگو دوستت دارم چون اتفاق بدی میفته !  یا وقتایی که خیلی به چشم شوهرم میومدم و میگفت وای چه ماه شدی یا جاییم میسوخت یا کبود میشدم یا بلایی سرم میومد که اشکم در بیاد

اوایل خیلی بهتر بودیم ، الان یادم افتاد که دوست دختر قبلی شوهرمم تصادف خیلی بدی میکنه در حدی که حافظ ...

پس حتی تومجردی هم جن عاشق داشته. جن عاشقش بنظرم عاشق جسم نیست عاشق روحشه. تعجبم اینه چطور اجازه داده ازدواج کنه؟ 

وقتی ما آفریده شدیم خدا ب شیطان میگه انسانی رو نمی آفرینم مگه اینکه ب توهم بدم. جن و شیطان از یه دست ...

من بارها رفتم پیش چندتا سید بم گفتن همزاد داری ،همزادت راضی ب ازدواجت نبوده ،یهو میخندم یهو عصبی و غمگین میشم،میگفت همزاد برات مثل طلسمه شر درست میکنه تو زندگیت،راستم میگفت من همییییییشه با شوهرم دعوا داشتم یک روز اروم نداشتم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من بارها رفتم پیش چندتا سید بم گفتن همزاد داری ،همزادت راضی ب ازدواجت نبوده ،یهو میخندم یهو عصبی و غ ...

برو سایت دایی ابراهیم دعاهای مخصوصشو بخون

بزنم تو گوگل سایت دایی ابراهیم؟

آره بزنی میاره. دسته بندی شده موضوع هاش. البته من تاحالا دنبال دعای همزادنبودم نمیدونم داره یا نه اما امیدوارم داشته باشه