من ادم ترسو و بشدت کنجکاوی هستم جرات نمیکنم این تاپیک رو شب بزنم ،حالا دوستان کسی اطلاعی داره از این کار؟واقعا روح احضار میشه؟؟قابل دیدن هست؟؟چجوریه اینکار؟
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
همش رو هم نمیشه ب جن عاشق ربط داد. اگه اوایل اینطوری نبوده پس همون زیر سر جن هست. اگه از اولش اینطور ...
اوایل خیلی بهتر بودیم ، الان یادم افتاد که دوست دختر قبلی شوهرمم تصادف خیلی بدی میکنه در حدی که حافظش رو برای مدتها از دست داده بود . خودم هم بسیار آدم موفقی بودم ولی بعد از ازدواجم بسیار بد اوردم . دو هفته بعد از عقدم بیماری نادری گرفتم که تا پای مرگ رفتم
اهان درسته عزیزم،ولی خیلی دنیای ترسناکی داره احضار من خودم میترسم از این چیزا مخصوصا تو شب،ب نظرت هم ...
وقتی ما آفریده شدیم خدا ب شیطان میگه انسانی رو نمی آفرینم مگه اینکه ب توهم بدم. جن و شیطان از یه دستن. پس همزاد ما هم جنه. ممکنه همزاد ما زن باشه یا مرد یا اصلا شبیه ما نباشه اما روز تولدش با ما یکیه. حتی ممکنه چند تا همزاد داشته باشیم. ب دودسته هم میشن.همزادهایی ک زندگیتو خراب میکنن و اونایی که کمکت میکنن برا از آینده خبرمیارن خیلی جاها کمکت میکنن. حتی گاهی دیدی بی دلیل غمگین میشیم؟ این دلیلش همون همزاده. اگه غمگین بشه توهم غمگین میشی. برا غلبه بر همزاد هم یه سری دعا وجودداره . من تاحالادنبال این نرفتم
همیشه شوهرم میگفت به من نگو دوستت دارم چون اتفاق بدی میفته ! یا وقتایی که خیلی به چشم شوهرم میومدم و میگفت وای چه ماه شدی یا جاییم میسوخت یا کبود میشدم یا بلایی سرم میومد که اشکم در بیاد
وقتی ما آفریده شدیم خدا ب شیطان میگه انسانی رو نمی آفرینم مگه اینکه ب توهم بدم. جن و شیطان از یه دست ...
من بارها رفتم پیش چندتا سید بم گفتن همزاد داری ،همزادت راضی ب ازدواجت نبوده ،یهو میخندم یهو عصبی و غمگین میشم،میگفت همزاد برات مثل طلسمه شر درست میکنه تو زندگیت،راستم میگفت من همییییییشه با شوهرم دعوا داشتم یک روز اروم نداشتم
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی