2777
2789
عنوان

لکه بینی

121 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر من الان هفت هفته هستم چون از اول بارداری لکه بینی قهوه ای و درد داشتم دوباررفتم سونو که سن جنین و رشد کیسه زرده خوب بود الان دوهفته اس نرفتم سونو صبرکردم تا ده هفته برم.لکه بینیم و دردم قطع شده بود تااینکه یکم کار کردم دوباره شروع شده لکه بینیم کاملا قهوه ایه و لخته نیست اماانگار باترشحات قاطیه حالت لیز داره ببخشید اگر حالتون بدشد.شیاف هم مصرف میکنم.شاید سوالم خنده دارباشه اما بنظرتون سقط نکردم؟همش فکرای عجیب به سرم میزنه.دوست هم ندارم مجدد برم دکترچون دفعه قبلم دعوام کرد گفت خیلی حساس شدی رفت وامد بیشتر برات بده.و فقط استراحت کن.استراحت میکنم خوبه اما بازهم هست حالا کم یا زیاد.امادردم خوب شده و چون تهوعم بهترشده هی باخودم میگم نکنه سقط شده  

هرچیز که برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند💓💓💓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزدلم سقط ب این آسونیا نیست لکه بینی عادیه و خطرش تا آخر ماه سوم تموم میشه اما ب شرطی ک استراحت مطلق داشته باشی.یه مدتی اگر میتونی خانواده ت کنارتن برو پیششون خونه نباش ک کار کنی.فقط برا دستشویی حمام بلند شو از جات.نزدیکی اصلا نداشته باش.نشاسته رو آب سردم خوبه بخور.رعایت کنی خوب میشه.یه مدتی دیگه بخاطر نی نی باید از همه چی دست بکشی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
برای قلب سونو نرفتی یعنی ؟ میخوای ده هفته بری ؟ 

اخرین بار پنج هفته رفتم که خب زوده میدونید خنده دارش اینه که من خودم رشته تحصیلیم بهداشت خانواده اس چهارسال مرکز بهداشت کار کردم مراقبت باردار انجام دادم امابخدا بدتره هی هرچی اختلاله میچسبونی بخودت دکترمم گفت توخیلی حساس شدی هی به هرعلامتت گیر میدی.میدونین پنج هفته که رفتم سونو سونولوژیست گفت فقط کیسه زرده اس امارشد کرده بیخود نگرانم کرد بااینکه خودمم میدونستم جنین دیده نمیشه دکتر هم همینوگفت باتوجه به اینکه تشکیل قلب تا ده هفته هم طول میکشه نمیخوام دوباره برم الکی نگرانم کنه با غربال ناهنجاریش میرم

خانما من رفتم متخصص نگفت برو سونو گفت اول مرداد برو و برام شیافت نوشت گفت اون موقع برو اگر پوچ بود سقط بشه همین..حالامن سوال دارم باتوجه به تجربیاتتون چنددرصد ممکنه پوچ باشه .باتوجه به بیشتر شدن ترشحاتم بازم میخوام شنبه برم سونو.