2821
2789
عنوان

بی اشتهایی

170 بازدید | 19 پست

سلام. ی دختر دوسالو هشت ماهه دارم هیچی یعنی هیچیا نمیخوره کلا هر سه چهارروزی یه وعده غذا میخوره همشم درحال نق زدنه. تنقلاتم بهش نمیدم ولی خیلی بی اشتهاست. کسی دارویی چیزی سراغ داره ک بهم معرفی کنه ک واقعأ تأثیر  بذاره خیلی شربتا رو امتحان کردم تأثیر نمیذاشت روی اشتهاش یبوستم میگرفتش. اگه کسی تجربه ای داره خواهش میکنم کمک کنه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهر زاده منم مثل بچه شماست..بهترین اشتها آورها داروها...هیچی هیچی روش اثر نداره ..کلا از غذا خوردن متنفره...بیچاره خواهرم انقدر حرص میخوره از دستش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

مشکل اینجاست که همه خواهرمو سرزنش میکنن..ولی من خودم شاهد بودم چقدر براش وقت میزاره ولی نمیخوره که نمیخوره.تو خونشون داشتم ماهی پاک میکردم شام بزارم اومده میگه خاله گفته باشم ها من نمیخورم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792