2777
2789
به نظرم اولی دختر باش بهتره حوای داداششو بعدا دارهو پشت داداششه،ولی پسرا بی وفان

آره از این نظر حق با شماست اما خب باید دید خدا واسمون چی در نظر گرفته 

هر چی باشه بچه آدمه و عشقمونه

آره از این نظر حق با شماست اما خب باید دید خدا واسمون چی در نظر گرفته  هر چی باشه بچه آدمه و ع ...

۱۰۰٪،جگر گوشه ادمن،نفس ادم براشون میره

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من تو خونواده شوهرم اولین نوه خانواده بود ولی زود پر کشید،دوقلوهامم ۱سال بعدش باردار شدم اونا هم ...

آخی عزیز دلم انشاالله که این بار بسلامتی و خوشی باردار بشی خیلی خیلی مراقب خودت باش 

انشاالله که دیگه واست ناراحتی پیش نیاد و همیشه روی لبت خنده باشه عزیزم

آخی عزیز دلم انشاالله که این بار بسلامتی و خوشی باردار بشی خیلی خیلی مراقب خودت باش  انشاالله ...

فدات عزیزم،ان شاءالله

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

من این ماه برای اولین بار استفاده کردم،که با توجه به کیت روز ۱۹سیکلم تخمکگذاریم بود،۲۵سیکلمم رفتم سونو گرافی که هم مایع ازاد تو لگنم دیده شد که نشون دهنده تخمکگذاری بود ،هم تو اون یکی تخمدانم دوتا فولی ۲۳و۱۷داشتم😂😂😂

بچه ها من اون بار خواستم بخرم میگف دونه ای 12000،،گرونه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

من بلد نیستم ازش استفاده کنم میشه بگید خانوما چ جوریه

بسته به روزای سیکلت داره اگه ۳۰روزه س میتونی از روز ۱۳استفاده کنی و هرروز بعدازظهر ساعت ۳تا ۴کیت بزاری تو اردارت تا دو خط پررنگ و مثبت بشه بعدش از فرداش که کمرنگ شد یعنی تخمکگذاریته

بچه ها من اون بار خواستم بخرم میگف دونه ای 12000،،گرونه

اره بسته ۱۲تومنه که تو ار بسته ۵تا داره

سلام خانومی خوبین؟اون ماهی که ازکیت استفاده کردین باردارشدین؟

سلام عزیزم نه اصلا کیت واسه من کارایی نداشت چون من هم کیست داشتم و هم پری نامنظم این شد که تحت نظر دکتر دارو مصرف کردم و برای تخمک گذاری هم آمپول زدم و هم سونو انجام دادم

سلام عزیزم نه اصلا کیت واسه من کارایی نداشت چون من هم کیست داشتم و هم پری نامنظم این شد که تحت نظر د ...

من نه کیست دارم نه پریم نامنظمه‌‌‌..این ماه ازکیت استفاده کردن روز۱۴دوخط پررنگ وهمرنگ افتاد واقدام داشتم....بنظرتون ممکنه گرفته باشه؟

من نه کیست دارم نه پریم نامنظمه‌‌‌..این ماه ازکیت استفاده کردن روز۱۴دوخط پررنگ وهمرنگ افتاد واقدام د ...

آره معلومه که احتمال داره همیشه خوش بین باش من ماهی که باردار شدم هیچ علائمی نداشتم هیچی اما روز پری بی بی گذاشتم یه خط کم رنگ افتاد و یه هفته بعدش رفتم آزمایش